StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Айко, принцеса Японії, публічно підтримала Україну

18 березня 2022, 23:33
159
Також вона назвала життя кожного українця коштовністю, втрата якої розбиває їй серце.
Айко, принцеса Японії, публічно підтримала Україну
Айко, принцеса Японії, публічно підтримала Україну / gettyimages.com

Єдина дочка правлячого імператора Японії, принцеса Айко на своїй першій прес-конференції, яка відбулася 17 березня, публічно висловилась на підтримку українському народу, країна якого охоплена війною з 24 лютого.

Вінценосна спадкоємиця на своєму першому офіційному виступі вирішила звернути увагу всього світу на трагічні події, які зараз розгортаються в Україні.

За прикладом багатьох зарубіжних відомих особистостей принцеса Айко вирішила скористатися своїм ім'ям і впливом, щоб підтримати країну, чиє мирне населення страждає від російської агресії.

відео дня

Спадкоємиця впевнена, що скоро ворогуючі сторони знайдуть спільну мову, і Україну очікують мир та благополуччя.

Також вона висловила глибокий жаль про смерть безлічі українців, які стали жертвою російського окупанта: "Я відчуваю, що моє серце розбивається через втрату багатьох дорогоцінних життів в Україні".

читайте такожСпівачка Шер поселить українські сім'ї у себе вдома

Це не вперше, коли зарубіжні знаменитості підтримують Україну. Наприклад раніше з пропозицією українським біженцям зупинятися у нього вдома виступив британський актор Бенедикт Камбербетч, відомий за роллю детектива Шерлока Холмса. Він заявив, що візьме участь в урядовій програмі Великобританії з надання українським біженцям житла – Homes for Ukraine.

Також раніше повідомлялося, що австралійська актриса Ребел Вілсон показала президенту РФ Володимиру Путіну середній палець, підтримавши Україну. Все сталося на церемонії вручення кінопремії BAFTA в Лондоні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти