StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Астаф'єва розповіла, як напідпитку записувала відео для Залужного

9 січня 2023, 17:30
Даша Астаф'єва згадала, як одного разу записувала головнокомандувачу Збройними силами України Валерію Залужному відео/
Астаф'єва, Залужний
Астаф'єва розповіла, як напідпитку записувала відео для Залужного / уолаж фото УНІАН

Відома українська попспівачка (колишня солістка гурту Nikita) Даша Астаф'єва згадала, як одного разу записувала головкому ЗСУ Валерію Залужному відео з вдячністю за його героїзм. Про це артистка розповіла в подкасті Петра Заставного.

"Може, я дуже попсово скажу, але мені б хотілося з Залужним зустрітися. Просто зустрітися і порасспрашівать його. (...) Я якось випила і записала відео йому. Ми вечеряли і трохи випили в сімейному колі. І я кажу: "А давайте запишемо і подякуємо Залужного". Записала я, звичайно, тільки себе. І тут я відчула цю долю, коли мені в личку чуваки пишуть всяке. І я такою стала. Але мені не соромно, адже ми всі знаємо, який він герой і як багато він для нас робить, як нас заспокоює. Це мій особистий герой", – уточнила знаменитість.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що українська поп-співачка Jerry Heil (справжнє ім'я виконавиці - Яна Шемаєва) випустила новий трек з модним аранжуванням під назвою "Козацькому роду".

Дівчина заспівала про знаменитих українських козаків і окремо згадала головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

До того, співак і репер Олег Кензов випустив новий трек, який присвячений головкому ЗСУ Валерію Залужному. Композиція активно набирала перегляди і лайки на YouTube.

"Качайте, слухайте, танцюйте! Особисто моя дочка в захваті від цієї пісні. А я в захваті від нашого Генерала Валерія Залужного! ВСУ, низький уклін вашим батькам за кращих синів і дочок нашої країни! Слава Україні!"- звернувся Кензов до шанувальників.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти