StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Капітан шоу "Я люблю Україну" Олександр Педан заговорив про усиновлення

8 квітня 2024, 20:15
Дитина з дитячого будинку - гаряча тема в родині шоумена.
Олександр Педан із сім'єю
Олександр Педан про усиновлення - шоумен висловився про поповнення в родині / колаж: Главред, фото: instagram.com/pedanos

Український ведучий Олександр Педан виховує з дружиною двох дітей - 19-річну Валерію і 7-річного Марка. Сьогодні шоумен не виключає, що в його родині може з'явитися ще одна дитина.

Він зізнається - усиновлення стає предметом для обговорення в його домі все частіше. Про це ведучий розповів на шоу "Ближче до зірок".

"Ми з дружиною говорили про усиновлення. Думали й досі думаємо", - зазначає Педан.

відео дня

Утім, він підкреслив, що це - не питання найближчого часу. Йому вдалося встановити близькі та довірливі стосунки з біологічними дітьми, яким він намагається приділяти весь свій вільний час. Дитина з дитбудинку потребуватиме ще більшої кількості цього емоційного ресурсу, і Олександр поки що не впевнений, що здатен забезпечити цим ще одного малюка.

"Якщо зараз взяти маленьку дитинку, їй треба дати рівно стільки уваги, от скільки їй треба. Зараз, на жаль, я не бачу в собі такого ресурсу і такої можливості, того часу", - каже він.

Хто такий Олександр Педан?

Олександр Педан - український ведучий і конферансьє. Колишній гравець КВК (Стильний вітер, TM-TV, Три товстуни). Найбільш відомий своєю роботою в проєктах Comedy Club UA, "Підйом", "Україна сльозам не вірить", "Зроби мені смішно", "Інтуїція", "Хто зверху?", "Зірки під гіпнозом" та ін.

Українські зірки шоу-бізнесу:

Раніше українська акторка і зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал здивувала шанувальників зміною іміджу. Сім'я артистки в новому образі впізнала її далеко не відразу.

Також стало відомо, що український боксер В'ячеслав Узєлков переніс складну операцію на серці. З початку року в нього було кілька хірургічних втручань унаслідок травм у професійному спорті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти