StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Адель ставить на паузу кар'єру та йде зі сцени: "Коли-небудь до цього звикну"

17 липня 2024, 15:40
204
Британська діва розповіла, чому більше не може займатися музикою.
Адель
Адель йде зі сцени - співачка назвала причину / колаж: Главред, фото: instagram.com/adele

Восени в Лас-Вегасі Адель завершить великий музичний тур і зникне зі сцени та сторінок таблоїдів. Таке своє рішення співачка нещодавно повідомила в інтерв'ю ZDF.

Артистка зізналася, що хоче взяти велику перерву не лише від виступів, а й від музики загалом. Тому нових пісень від Адель найближчим часом точно чекати не варто.

"У мене взагалі немає жодних планів щодо нової музики. Я хочу великої перерви після туру. Планую займатися іншими творчими речами, хоча б ненадовго", - каже зірка.

відео дня

Що означають "інші творчі речі", Адель уточнювати не стала. Відомо, що співачка планує подорож до рідної Великої Британії. "Я сумую за тим, що було до того, як я стала відомою. Найбільше, мабуть, за невпізнаваністю на вулицях. Однак той факт, що людям подобається мій голос і пісні, доволі дивний, тому не думаю, що колись до цього звикну. Тож воно того варте... Просто необхідно дотримуватися балансу", - ділиться роздумами співачка.

Варто зазначити, що остання велика перерва Адель у творчості була пов'язана з першим заміжжям і народженням першої дитини. Восени 2023 року співачка вийшла заміж вдруге, тому її відхід зі сцени багато хто пов'язує із сімейними питаннями.

Хто така Адель?

Адель - британська співачка, автор-виконавець і поетеса, лауреат 16 премій Греммі. Також у артистки є "Оскар" та "Золотий глобус" (за пісню "Skyfall" - заголовну тему однойменного фільму про Джеймса Бонда). Має орден Британської імперії та кілька рекордів у Книзі рекордів Гіннесса. Одна з найвпливовіших жінок у світі (за версією видання Time) і одна з найбільш продаваних артистів у світі.

Голлівуд - останні новини:

Раніше суд виніс остаточне рішення у справі про вбивство Галини Гатчінс на зйомках фільму "Іржа". Почувши його, обвинувачений Алек Болдвін, який вистрілив у жертву, розплакався.

Також стало відомо, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек офіційно намагаються продати свій маєток - вони зв'язалися з ріелторами, щоб якнайшвидше позбутися сімейного гніздечка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти