StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

89-річна зірка Playboy та культового серіалу Династія знялася з леопардовому купальнику

28 грудня 2022, 19:07
2308
Джоан Коллінз продовжує доводити світові, що справжня краса не старіє.
Джоан Коллінз
Джоан Коллінз показала тіло в купальнику / instagram.com/joancollinsdbe

Британська акторка і письменниця, зірка серіалу Династія, Джоан Коллінз, навіть будучи вже дуже дорослою дівчинкою, впевнено демонструє своє тіло в бікіні.

За Коллінз слава однієї з найкрасивіших жінок кінематографа закріпилася ще в п'ятдесятих, і з тих пір вона тримає марку. У 50-річному віці вона знялася для журналу Playboy, а в 89 вона привітала шанувальників з Різдвом прямо з басейну.

На своїй сторінці в Instagram, яку Джоан, до речі, веде дуже активно, вона привітала шанувальників вельми незвичайним фото - в кадрі Коллінз позує в леопардовому купальнику, сонцезахисних окулярах, з "фірмовою" червоною помадою та червоним манікюром.

відео дня

В описі до знімка актриса розповіла, що провела Різдво в Беверлі-Хіллз в компанії друзів - разом вони купалися в басейні, обмінювалися подарунками і повечеряли за святковим столом в ресторані.

У коментарях відзначають - краса Коллінз не в'яне, а її впевненість в собі навіть в елегантному віці гідна найвищих похвал і захоплення.

Джоан Коллінз
Джоан Коллінз показала тіло в купальнику / instagram.com/joancollinsdbe

Раніше учасниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Роксолана, яку Алекс Топольський визнав занадто ексцентричною, на зло невдалому коханцеві знялася повністю оголеною.

Також англійська модель Іскра Лоуренс, яка заперечує поняття "plus-size" і пропагує бодіпозитив, на своєму прикладі показала, як потрібно пишатися своїм тілом, і показала свої апетитні складочки в мереживах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти