StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

55-річна Памела Андерсон показала свої соковиті бутони в білосніжному міні

12 вересня 2022, 01:31
Красуня зберегла в собі дух спокусливої інженю, якою була на початку 90-их.
Памела Андерсон
Памела Андерсон знялася в білому міні для рекламної кампанії Heaven by Marc Jacobs / imdb.com

Американська акторка канадського походження Памела Андерсон на початку дев'яностих стала живим втіленням слова сексуальність - її пробіжка в заставці до серіалу Рятувальники Малібу в ролі шикарної блондинки-рятівниці Сі Джей Паркер принесла їй всесвітню любов і популярність.

З тих пір секс-бомба ні-ні та з'являється в спокусливих образах в рекламних кампаніях і на журнальних обкладинках. Наприклад, модельєр Марк Джейкобс запропонував Пем стати обличчям його лінійки Heaven by Marc Jacobs.

"Heaven - ворота у всесвіт підліткових мрій, квір-персон, цукеркових рейверів, психоделічних фантазій і антиутопій. Фантастичний світ, що об'єднує субкультури і прославляє багатогранних персонажів, складових співтовариства Марка Джейкобса останні 30 років", - говорить про свою роботу сам Джейкобс.

відео дня

Тому не дивно, що запросив він саме Андерсон - поп-ікону 90-их, чий стиль і манери копіювали і продовжують копіювати всі ті "багатогранні персонажі" яким і присвятив свою колекцію модельєр.

На своїй сторінці в Instagram вони виклав нові знімки Пем. На одному з них ядерна блондинка позує в білосніжному міні - хвалиться пишними вигинами і тонкими ніжками, лежачи в бутоні троянди, яка так і сочиться вологою.

Раніше південноафриканська і американська акторка Шарліз Терон знялася голяка в рекламі культового парфуму - з одягу на ній було лише оригінальне племінне намисто.

Також українська співачка, модель і волонтерка Даша Астаф'єва в пікантній фотосесії показала, як примудряється підтримувати статус зірки Playboy і негласного секс-символу України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти