StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

42-річний Олександр Педан розповів про свій вступ до ВНЗ та відстрочку

12 серпня 2024, 22:10
247
Популярний ведучий зізнався, навіщо йому знадобилася вища освіта саме зараз.
Олександр Педан
Олександр Педан новини - Олександр Педан вступає до університету / колаж: Главред, фото: instagram.com/pedanos

Український шоумен Олександр Педан, слідом за своєю старшою донькою Валерією, вирішив здобувати вищу освіту. Для себе він обрав спеціальність "Публічне управління".

Про це ведучий розповів в інтерв'ю для Люкс ФМ. Щоб уникнути чуток про те, що він у такий спосіб намагається ухилитися від мобілізації, Педан розповів, навіщо йде до університету.

При цьому він наголосив - це буде його друга вища освіта, що не надає чоловікам призовного віку право на відстрочку. У 2004 році Олександр Педан отримав диплом менеджера-економіста в Хмельницькому національному університеті.

відео дня

"Я вступаю для того, щоб учитися. Це друга вища освіта, вона не дає від армії відстрочки, я просто йду вчитися заради того, щоб учитися, бо після 40 тобі треба створювати нові нейронні зв'язки, а якщо говорити іншими категоріями, то я йду на "Публічне управління", де дуже хочу розібратися власне в державоутворенні й ще більше створювати таких класних колаборацій від громадського сектору, держави, приватного сектору", - повідомив Педан.

При цьому шоумен зауважив, що в політику після навчання йти не планує, хоч і отримує подібні пропозиції час від часу.

Хто такий Олександр Педан?

Олександр Педан - український ведучий і конферансьє. Колишній гравець КВК (Стильний вітер, TM-TV, Три товстуни). Найбільш відомий своєю роботою в проєктах Comedy Club UA, "Підйом", "Україна сльозам не вірить", "Зроби мені смішно", "Інтуїція", "Хто зверху?", "Зірки під гіпнозом" та ін.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Alena Omargalieva розповіла, де зараз Тамерлан, який на початку повномасштабної війни полишив музику і вступив на службу в ТРО.

Також Святослав Вакарчук показав, ким замінив Христину Соловій - співачка була його продюсерським дебютом, але вони завершили десятирічну співпрацю восени 2023 року.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти