StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

41-річна зірка "Дизель Шоу" вперше виходить заміж

31 січня 2024, 15:15
Вікторія Булітко знайшла у своєму партнері по музичному дуету не тільки однодумця, а й споріднену душу.
Вікторія Булітко
Вікторія Булітко виходить заміж - акторці зробили пропозицію руки і серця / колаж: Главред, фото: instagram.com/bulitka

Українська акторка, комік і зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко 25 січня святкувала свій 41-й День народження. Артистка провела його в компанії бойфренда і колеги по дуету "METELyK" Кирила Поповича.

Пара разом провела активний день - сходила в тир, пообідала, прогулялася. На вечір у них була запланована романтична вечеря, на якій Кирило і підніс Вікторії головний подарунок - обручку.

Коли чоловік став перед Булітко на одне коліно, вона буквально застигла від несподіванки, а потім стала виконувати радісний танець. Відео з заручин пара показала на Youtube-каналі дуету.

Для Вікторії Булітко шлюб із Кирилом Поповичем буде першим. Раніше вона приховувала своє особисте життя, тому про її любовне минуле нічого невідомо. Про стосунки з музикантом акторка "проговорилася" восени 2023 року, коли анонсувала вихід їхнього першого спільного треку.

Дивіться відео із заручин Вікторії Булітко:

Раніше стало відомо, що український професійний боксер Олександр Усик вчетверте став батьком. Дружина спортсмена Катерина Усик уже розкрила стать та ім'я немовляти.

Також Феріт і Сейран із серіалу "Зимородок", турецькі актори Мерт Рамазан Демір і Афра Сарачоглу, підігріли чутки про роман. Зовсім недавно зірки заперечували, що перебувають у стосунках.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти