StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Цілунки і танці: Феріт і Сейран із серіалу "Зимородок" підігріли чутки про роман

29 січня 2024, 17:24
Шанувальники радіють - Мерта Рамазана Деміра та Афру Сарачоглу спіймали на гарячому під час концерту.
Афра Сарачоглу, Мерт Рамазан Демир
Обійми і поцілунки Афри Сарачоглу і Мерта Рамазана Деміра потрапили на відео / колаж: Главред, фото: instagram.com/mertramazandemir, instagram.com/afrasaracoglu

Серіал "Зимородок" за два роки став найуспішнішим телепроєктом у Туреччині. На кожну серію шанувальники по всьому світу очікують, наче на свято, а заплутані стосунки між Ферітом і Сейран стають гарячою темою для дискусій.

Не все так просто і в особистому житті Мерта Рамазана Деміра та Афри Сарачоглу, які виконують у "Зимородку" головні ролі. Тільки-но серіал почав набирати обертів, як цим двом стали приписувати роман - шанувальники шукали найменші натяки на те, що Феріт і Сейран у реальному житті не просто колеги.

Самі ж актори це люто заперечують: спершу вони з радістю грали в кохання на камеру для преси і навіть вирушили разом відпочивати, проте пізніше Демір, відповідаючи на запитання про роман із Сарачоглу, заявив, що ніколи не говорив відкрито про те, що перебуває у стосунках з Афрою. Артистка зі свого боку енергійно стала постити в соціальних мережах роздуми про те, як добре їй на самоті.

відео дня

Акторам почали навіть дорікати в тому, що вони вдають роман лише тоді, коли рейтинги "Зимородка" падають, проте зовсім нещодавно фанати отримали підтвердження, що Мерт і Афра більше ніж просто друзі.

Мережею шириться відео, на якому актори під час концерту танцюють, обіймаються та ніжно цілуються. Їх зняли в натовпі, в якому вони, очевидно, сподівалися загубитися.

Дивіться відео обіймів Мерта Рамазана Деміра та Афри Сарачоглу з "Зимородка":

Раніше відомий артист балету Олександр Стоянов підігрів чутки про розставання зі своєю дружиною - українською примою Катериною Кухар, які стали з'являтися наприкінці жовтня 2023 року.

Також українська співачка KOLA вперше показала фото з весілля в Празі. Анастасія Прудіус (справжнє ім'я артистки) зберігала шлюб у секреті, і розповіла про нього лише нещодавно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти