StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

3-річний Леон з Ірпеня виконав "Воїни світла" і розчулив Мережу

8 серпня 2022, 12:46
Причому Леон заспівав не оригінальну версію пісні "Воїни світла", а саме той недавно складений україномовний варіант, який написав Сергій Жадан.
Хлопчик, Міхалок
3-річний Леон з Ірпеня виконав "Воїни світла" і розчулив Сергей Жадан Мережу

Трирічний житель Ірпеня Леон Буша з Ірпеня ще раз став зіркою Мережі, коли під гітарний акомпанемент перепел військовий хіт групи "Ляпіс Трубецкой" - "Воїни світла". Таке відео виклав в Instagram його батько Олександр.

Українці в черговий раз розхвалили маленького артиста за його патріотичне виконання і підняття духу слухачів.

Причому Леон заспівав не оригінальну версію "Воїни світла", а саме що нещодавно складений україномовний варіант, текст зробив легенда української літератури Сергій Жадан за згодою автора ‒ Сергія Міхалка.

відео дня

Олександр Буша зняв ролик, сидячи з сином на дивані, і підігруючи йому на акустичній гітарі. Непосидючий хлопчик співав хіт спершу лежачи на животі. Але потім раз у раз крутився, підбираючи для себе зручну позу, проте співати не переставав.

Нагадаємо, раніше Сергій Міхалок закликав білоруських військових ні в якому разі не воювати проти України.

"Білоруси. Боягузи, зрадники батьківщини. Лукашенко здав нашу країну збожеволілому тирану Путіну. Ці два презервативи використовують територію Білорусі-для того, щоб атакувати братню Україну. Саме в нашій Білорусі їдуть танки, летять ракети в бік братнього народу. Зараз відбувається ще страшніше. Зараз хочуть послати на вірну смерть наших воїнів, - заявив він.

Потім Міхалок ще раз, у вкрай лютій і запеклій формі, звернувся до військовослужбовців Білорусі.

"Які з вас захисники Батьківщини? Ракетами стріляти по сусідах, щоб Путін погладив Лукашенка по вусах-це захист?! Це ганьба! Якби справжні офіцери, колись колишні елітою РБ, про таке дізналися, зовсім скоро вони [вибивши, нецензурно - Главред] б зі своєї території всіх російських окупантів. Жодна ракета не полетіла б з Білорусі, навіть якщо для цього офіцерам довелося б загинути", ‒ сказав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти