StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

15-річна красуня-донька Кошового похвалилася пірсингом в незвичайному місці

10 грудня 2023, 21:16
9071
Варвара Кошова показала нову прикрасу на знімках з новорічним вайбом.
Варвара Кошова
Варвара Кошова зробила новий пірсинг / колаж: Главред, фото: instagram.com/kosshevayaa

У січні Варварі Кошовій, старшій дочці коміка і шоумена Євгенія Кошового, виповниться 16 років. Дівчина має яскраву, і вкрай привабливу зовнішність, яку вона вдосконалює час від часу.

Наприклад, Варя має пірсинг в носі, але тепер до цього проколу додався ще один - у вкрай незвичайному місці. Нову прикрасу вона продемонструвала на своїй сторінці в Instagram.

Кошова поділилася свіжими знімками - вона вирішила не упускати можливість зробити фото в зимовій казці, в яку перетворилася столиця. У кадрі вона позувала в затишному білому светрі і з привітною посмішкою на обличчі.

відео дня

На одному з фото уважні шанувальники і помітили пірсинг, який називають "смайл" - прокол вуздечки верхньої губи, який видно, коли людина широко посміхається. Варто відзначити, що незвична прикраса дуже до лиця Варварі.

Варвара Кошова
Варвара Кошова зробила новий пірсинг / instagram.com/kosshevayaa

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва розповіла, хто в їхній родині з ресторатором і музикантом Мішею Кацуріним більше приносить грошей в будинок, а також назвала ціну найдорожчого подарунка від чоловіка.

Також українська акторка Ксенія Мішина здивувала новим кольором волосся сина - вона дозволяє 11-річному Платону експериментувати із зовнішністю і заохочує подібний пошук себе.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти