Раміна Есхакзай показала, які подарунки отримує від ексміністра Дмитра Кулеби

16 жовтня 2024, 14:59
1609
Відома блогерка не змогла поїхати від політика з порожніми руками.
Дмитро Кулеба, Раміна Есхакзай
Дмитро Кулеба новини - що Дмитро Кулеба подарував Раміні Есхакзай / колаж: Главред, фото: instagram.com/dmytro_kuleba, instagram.com/raminalalala

Після звільнення з посади міністра закордонних справ України Дмитро Кулеба, схоже, з головою занурився у справи, які раніше через високу зайнятість відкладав - громадська діяльність, спілкування з близькими, подорожі.

Знайшлося місце в цьому списку і садівництву. Незвичайне хобі ексміністра у своєму блозі в Instagram розсекретила українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай.

Вона побувала з Кулебою за містом, і зняла його в домашній обстановці. Задоволений своїм урожаєм, він зробив Есхакзай цінний подарунок.

відео дня

Ним виявився гарбуз прямо з його городу. Політик із гордістю передав у руки блогерці один із найпопулярніших осінніх плодів.

"Домашній гарбуз. 100-процентний", - захоплено прокоментував Дмитро Кулеба. Есхакзай цей подарунок оцінила.

Дмитро Кулеба, Раміна Есхакзай
Дмитро Кулеба новини - що Дмитро Кулеба подарував Раміні Есхакзай / колаж: Главред, фото: instagram.com/raminalalala

Хто такий Дмитро Кулеба?

Кулеба Дмитро Іванович - український державний діяч та дипломат, міністр закордонних справ України з 4 березня 2020 року і по 5 вересня 2024, член РНБО з 13 березня 2020. Наймолодший в історії голова зовнішньополітичного відомства України. Дмитро Кулеба є постійним представником України при Раді Європи, посол з особливих доручень МЗС України, пише Вікіпедія.

Хто така Раміна Есхакзай?

Раміна Есхакзай - українська модель, журналістка, інтерв'юерка, блогерка. Брала участь у телепроєктах "Холостяк-5", "Від селянки до панянки", "Богиня шопінгу", "Караоке на Майдані". Автор YouTube-проєкту "RAMINA" (раніше - "Ходят слухи"). Знімалася в кліпах гуртів Антитіла і співака Віталія Козловського.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український шоумен Дядя Жора розповів, як вліз у бійку, в якій отримав 13 ножових поранень. Після цього з артистом сталася клінічна смерть.

Також колишня дружина скандального боксера В'ячеслава Узєлкова, фітнес-тренерка Марина Боржемська, поскаржилася на проблеми з чоловіками через три роки після розлучення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти