Могли бути разом ще 20 років тому: Кулеба та Павелецька розкрили деталі роману

22 жовтня 2024, 17:33
1097
Колишній міністр та його обраниця розповіли, коли та за яких обставин вони познайомилися, а також із чого почалися їхні стосунки.
Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба і Світлана Павелецька розкрили подробиці стосунків / колаж: Главред, фото: instagram.com/dmytro_kuleba, instagram.com/paveletskaya_svitlana

Ексміністр закордонних справ Дмитро Кулеба та видавчиня Світлана Павелецька навесні 2023 року підтвердили романтичні стосунки. Утім, пара разом набагато довше, ніж наважувалася про це заявити на широку аудиторію.

У нещодавньому інтерв'ю Павелецької та Кулеби для Раміни Екхакзай вони визнали, що незабаром відзначатимуть третю річницю, відколи вони з'їхалися. Утім, їхній бурхливий роман міг початися ще 20 років тому.

Закохані познайомилися в Університеті Шевченка, коли обидва були ще студентами. Дмитро тоді навчався на останньому курсі, і був тренером команди, до якої входила Світлана.

відео дня

"Тоді щось, скажімо так, спалахнуло, але на той момент я вже рухався в житті іншим шляхом, Свєта теж шукала щось інше в житті", - розповів Кулеба. Павелецька підтвердила - тоді вони "були не готові до такого великого щастя".

Після випуску спілкування майбутньої пари припинилося на цілих 11 років, і відновилося лише 2014 року, коли Світлана зверталася до Дмитра по роботі, як до посла з особливих доручень. Але й тоді це були лише ділові стосунки.

Щось романтичне спалахнуло між Кулебою і Павелецькою, коли чоловік взявся за написання власної книги. Він звернувся до своєї майбутньої коханої по професійну пораду, і закрутилося. "Зустрілися, і якось усе спочатку було про книгу, а потім стало про любов. Ну, як починаються стосунки у двох дорослих людей? Так вони в нас і почалися. А разом ми почали жити у 2021 році. Скоро три роки, як з'їхалися", - зізнається пара.

Хто такий Дмитро Кулеба?

Кулеба Дмитро Іванович - український державний діяч та дипломат, міністр закордонних справ України з 4 березня 2020 року і по 5 вересня 2024, член РНБО з 13 березня 2020. Наймолодший в історії голова зовнішньополітичного відомства України. Дмитро Кулеба є постійним представником України при Раді Європи, посол з особливих доручень МЗС України, пише Вікіпедія.

Хто така Раміна Есхакзай?

Раміна Есхакзай - українська модель, журналістка, інтерв'юерка, блогерка. Брала участь у телепроєктах "Холостяк-5", "Від селянки до панянки", "Богиня шопінгу", "Караоке на Майдані". Автор YouTube-проєкту "RAMINA" (раніше - "Ходят слухи"). Знімалася в кліпах гуртів Антитіла і співака Віталія Козловського.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак Melovin несподівано натякнув на заручини - він уперше показав обраницю, якій подарував незвичайну каблучку. Вона, до слова, відповіла Меловіну згодою.

Також колега Лесі Нікітюк по шоу "Хто зверху?", ведучий і блогер Богдан Шелудяк, розкрив, як стосунки з молодим військовим Дмитром Бабчуком змінили її.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти