Била посуд і писала вертихвісткам: Падалко розповіла про ревнощі в шлюбі

7 жовтня 2024, 21:41
174
Марічка Падалко зробила відверте зізнання про стосунки з Єгором Соболєвим.
Марічка Падалко, Єгор Соболєв
Марічка Падалко розповіла про ревнощі у шлюбі з Єгором Соболєвим / колаж: Главред, фото: instagram.com/marichkapadalko, instagram.com/yehorsoboliev

У кадрі популярна українська ведуча Марічка Падалко завжди виглядає, як взірець спокою і розсудливості. Складно повірити, що за цим образом ховається "мексиканська жінка", як називає журналістку її чоловік, журналіст, військовий і політик Єгор Соболєв.

В інтерв'ю для Аліни Доротюк Падалко сама зізналася - коли справа доходить до ревнощів, вона себе не стримує. У їхньому з Соболєвим сімейному житті були і гучні скандали, і побитий посуд, і перевірка повідомлень у телефоні, і "навіть якійсь [профурсетці] щось писала", розповідає ведуча.

"Мені завжди здавалося, що Марічка і "істеричка" дуже гарно римується і не просто так. Я доволі істерична людина і емоційна, особливо в спілкуванні з коханим. Зараз я намагаюся стримуватися, хоча можу щось таке сказати: "Де там ти, що там ти?.." Тупо, звісно, звучить, але я досі можу іноді навіть зараз ревнувати, настільки я ще була років 10 тому взагалі мексиканська жінка, як казав мені Єгор. Так, я можу", - поділилася вона.

відео дня

При цьому Марічка Падалко зазначає, що її напади ревнощів і спроби контролювати чоловіка - це, на її думку, не про проблеми з довірою і порушення особистого простору: "Не тільки смс, зараз емодзі перевіряю, розказую, кому можна сердечко поставити на "дякую", кому не можна. ... Це про те, що деякі чоловіки не розуміють, які вони можуть сигнали подавати цими сердечками іншим жінкам. Я йому показую жіночий бік, от і все".

Хто така Марічка Падалко

Марічка Падалко - українська журналістка, ведуча ТСН на каналі 1+1. На каналі 1+1 працює з 2002 року. Спочатку працювала ведучою спортивних новин "Проспорт". З 2006 року - ведуча ТСН. Разом із Юрієм Горбуновим вела недільну ранкову програму "Сніданок +", яка була в ефірі у 2006-2008 роках. У 2009-2010 роках була ведучою ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Також вела програму "Марічкин кінозал", де розповідала малюкам про мультфільми. У 2009 році брала участь у танцювальному шоу "Танцюю для тебе". Наразі - одна з постійних ведучих ТСН і спеціальний кореспондент.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Тіна Кароль дала перший коментар про роман з молодим бізнесменом - під час концерту вона поділилася з фанатами міркуваннями про її стосунки з Юрієм Арошидзе.

Також стало відомо, що на покинутій могилі Григорія Чапкіса з'явився пам'ятник із помилками. Три роки поховання великого хореографа виглядало, як самотній пагорб землі із засохлими квітами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти