Співачка Руслана готується стати матір'ю: "Тільки я маю це зробити"

7 жовтня 2024, 16:26
752
Переможниця Євробачення-2004 пояснила, чому це не сталося раніше.
Руслана Лижичко, співачка Руслана
Співачка Руслана новини - Руслана Лижичко заговорила про материнство / колаж: Главред, фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko

Руслана Лижичко досягла багато чого на музичній ниві, проте не одна лише кар'єра цікавить співачку. Одна з головних її мрій - материнство.

Альтернативні способи стати матір'ю, на кшталт сурогатного материнства чи усиновлення, зірка не розглядає. Про це вона заявила в нещодавньому коментарі для проєкту "Неймовірна правда про зірок".

Лижичко була дуже відвертою і розповіла, що зараз активно працює над тим, щоб завагітніти. Її жіноче здоров'я похитнулося через стреси і перевантаження, і зараз над його відновленням "чаклують" лікарі.

відео дня

"Я дуже вірю у свої сили. Я належу до тих людей, які вірять, що це має бути кровне, своє, і тільки я маю це зробити. Це енергетика, і я маю цю енергетику передати. Я працюю над цим. Чому цього не сталося? Були події, які дуже забрали у мене здоров'я. Надзвичайні нерви, стреси, здоров'я. Це все відгукнулося і на жіночому стані. Тому лікарі наді мною ще трохи чаклують. Я все зроблю для того, щоб це сталося", - впевнено заявляє співачка.

Хто така Руслана Лижичко?

Руслана Лижичко або мононімно Руслана - українська співачка, музичний продюсер, автор-виконавець. Народна артистка України (2004). Переможниця музичного конкурсу Євробачення-2004.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що Олег Винник офіційно повертається на сцену. Два роки мовчання вилилися в тур Європою, який анонсувала головна фанатка співака-втікача.

Також син Назарія Яремчука Дмитро відреагував на вчинок Софії Ротару, яка відмовилася брати участь у зйомках фільму про легендарного співака "Яремчук: Незрівнянний світ краси".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти