Тіна Кароль дала перший коментар про роман із молодим бізнесменом

6 жовтня 2024, 20:51
236
Поп-діва з посмішкою поміркувала про стосунки, які їй приписують із Юрієм Арошидзе.
Тина Кароль, Юрий Арошидзе
Тіна Кароль новини - Тіна Кароль прокоментувала роман з Юрієм Арошидзе / колаж: Главред, фото: instagram.com/tina_karol, instagram.com/u.aroshidze

Українська співачка Тіна Кароль практично не дає інтерв'ю і про своє особисте життя часто мовчить. Втім, для глядачів, які приходять на її концерти, вона часом робить виняток.

Так під час одного зі своїх недавніх виступів артистка вирішила прокоментувати одразу дві новини про себе. Перша стосувалася невдалого вибору вбрання, друга - її роману з 30-річним бізнесменом Юрієм Арошидзе. Відео з'явилося в у TikTok на сторінці профілю nastyaprohorova23.

Кароль спершу довела, що її декольте зовсім не бутафорське, а ось інтригуюча чутка, про яку першим заговорив блогер-пліткар Беспалов, отримала неоднозначний коментар. Співачка не стала спростовувати її, лише зробивши акцент, що в шлюбі вона не перебуває.

відео дня

"Це все смішно. Особливо останнє – те, з ким мене поженили. Я кажу, що в "Дії" цього не бачила, тому все підробка. На паркані теж пишуть", - зі сміхом поміркувала Тіна Кароль на сцені.

Дивіться відео першого коментаря Тіни Кароль про роман з Юрієм Арошидзе:

Хто така Тіна Кароль?

Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) - українська співачка й актриса, телеведуча. Народна артистка України (2017), солістка Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. Лауреатка пісенного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля 2005". З піснею "Show me your love" представляла Україну на "Євробаченні 2006", де посіла сьоме місце.

Тіна Кароль дала перший коментар про роман із молодим бізнесменом
Хто така Тіна Кароль / Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Світлана Білоножко "дозволила" Олегу Виннику повернутися в Україну. Вона, на відміну від багатьох інших українських артистів, не бачить нічого поганого в поверненні втікача, але на певних умовах.

Також українська співачка Ірина Білик натякнула на возз'єднання з Дмитром Коляденком. На початку двотисячних пара жила у фактичному шлюбі, який активно висвітлювали ЗМІ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти