"Українці зовсім вже очманіли": у Росії знаменита тренер накинулася на Україну через санкції

27 грудня 2022, 20:57оновлено 27 грудня 2022, 23:42
Тетяна Тарасова зробила вигляд, що не розуміє вимоги України виключити російську спортсменку з престижного конкурсу.
Тетяна Тарасова
Тетяна Тарасова / скріншот

Відома російська тренер з фігурного катання Тетяна Тарасова закотила істерику через вимоги України до Міжнародного союзу ковзанярів (ISU) виключити представницю країни-агресора Ганну Щербакову зі списку претендентів на Skating Awards.

Фігуристка з РФ може отримати нагороду в номінації "Найцінніший фігурист". В інтерв'ю пропагандистському телеканалу "Матч ТВ" Тетяна Тарасова зробила вигляд, що не розуміє такої вимоги України.

Вона назвала дії української федерації смішними і розкритикувала її за спробу виступити проти Щербакової.

"А своїх справ в українців ніяких немає? Нехай займуться своїми справами, а не закликають відібрати все у Щербакової! Зрештою, не ми її висували, а Міжнародний союз ковзанярів! Вона по справедливості найкраща - виграла чемпіонат світу, Олімпійські ігри. Так що в чому справа? Вони що, зовсім вже очманіли? Нехай займуться своїм фігурним катанням! Це просто смішно так себе вести", - сказала Тарасова.

Нагадаємо, українська фігуристка Анастасія Шаботова позбулася місця в збірній України. 16-річна фігуристка поставила лайк в Instagram дворазового олімпійського чемпіона з Росії Євгена Плющенка, в якому той підтримав початок війни в Україні.

Пізніше на офіційному сайті Федерації фігурного катання України повідомили, що спортсменку виключили зі складу збірної команди через підтримку війни, яку в країні розв'язала Росія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти