"Без нас неправильно": легендарний спортсмен з Росії в істериці через відсторонення росіян

22 грудня 2022, 17:34
Росіянин цинічно заявив, що змагання без представників Росії неповноцінні.
Владислав Третяк
Владислав Третяк / pixabay, Чемпіонат. com

Знаменитий російський хокеїст Владислав Третяк влаштував істерику через недопуск спортсменів з країни-агресора до Олімпійських ігор і чемпіонатів світу.

Він заявив, що змагання без представників Росії неповноцінні, а також звинуватив різні Федерації в тому, що вони несправедливо ламають кар'єри атлетам.

Президент Федерації хокею Росії (ФХР) і фанат диктатора Володимира Путіна заявив в інтерв'ю пропагандистському телеканалу Матч ТВ, що вважає таке рішення неправильним, що росіян не допускають до великих турнірів, при цьому промовчавши про вбивства українців армією РФ.

відео дня

"Я вважаю, що Олімпіади, чемпіонати світу з хокею та інших видів спорту без росіян є неповноцінними. Багато спортсменів світу хочуть змагатися з найсильнішими. А наші атлети - одні з провідних на планеті і в зимових, і в літніх видах спорту. Людина з п'яти років прагне до того, щоб стати олімпійським чемпіоном. Він хоче стати заслуженим майстром спорту, присвячує цій справі все життя. І це несправедливо, коли його обмежують у змаганнях. Подивіться на наших хлопчаків в хокеї - зараз молодіжний чемпіонат світу проходить без нас. Це ж неправильно!",- нервово обурився триразовий олімпійський чемпіон.

Раніше писали, як російський спортсмен і срібний призер Олімпіади-2014 з санного спорту Владислав Антонов отримав порядок денний в армію по мобілізації.

За словами головного тренера збірної Росії Артема Петракова, Антонов повинен був летіти з Красноярська на тренувальний збір в Сочі, проте за 2 дні отримав повідомлення, що необхідно з'явиться у військкомат. Спортсмен в паніці запитав, що їм робити.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти