"Треш і д*па": Стаховський оцінив участь Усика в пропаганді РПЦ

6 травня 2020, 22:01
Сергій Стаховський побажав Олександру Усику отримати аперкот від Ентоні Джошуа.
Олександр Усик повернувся в Україну і дав прес-конференцію
Олександр Усик / УНІАН

Участь українських боксерів Василя Ломаченка та Олександра Усика в російському пропагандистському фільмі РПЦ прокоментував перша ракетка України Сергій Стаховський.

"Це д*па. Я цей фільм не дивився і не збираюся. Ми живемо у вільній країні, де кожен може робити те, що хоче. Але це треш. Наші медіа розділені. У нас є канали, які пропагують, що у нас громадянський конфлікт. Для них цей продукт – супер. Вони його будуть розкручувати і показувати. Нам потрібно писати статті, що це треш", - наголосив він у коментарі Tribuna.com.

При цьому Стаховський нагадав цитату Усика про те, що "царі сваряться, а люди вмирають".

відео дня

читайте такожРедкач обізвав тренера Усика сепаратистом і зажадав вигнати його з України"А які царі? Там (на Донбасі, - ред.) регулярні війська Росії. Якщо б Путін стріляв – це одне. Але коли приїжджають тисячі солдатів, коли артилерійські академії здають залік, стріляючи з Ростовської області на територію України – це нормально?", - зазначив тенісист

У той же час він назвав рецепт, як це пояснити Усику.

"Пояснити це можна легко: Ентоні Джошуа б'є аперкот Усику у третьому раунді, і все з'ясовано... якби Усик і Ломаченко були адекватними, це був би величезний плюс для України. Тому, що, якщо б хтось з них сказав: "Дивіться, люди, тут справу Гандзюк зливають, бо прокурорів переводять в підвішений стан і вони не знають, чи буде у них робота чи їх звільнять". Якби вони це зробили, це був би нереальний плюс для української громадськості, адже вони поширювали б меседж, про те, що відбувається в країні і тоді нашій владі було б складніше говорити ті речі, які їм потрібно, тому що правда інша", – додав Стаховський.

Нагадаємо, раніше Іван Редкач розповів про те, як тренер Усика Сергій Лапін виступав на чемпіонаті Росії з боксу в категорії до 81 кілограма.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти