"Пустився в мо**альську присядку": перемога Беленюка у Токіо розлютила пропагандистку Скабеєву

5 серпня 2021, 17:26
Російська пропагандистка Ольга Скабєєва в неадекватній манері прокоментувала "золото" українського олімпійського чемпіона Жана Беленюка.
Скабеева
Скабєєва осоромилася коментарями про перемогу Беленюка / скріншот з відео

Російська пропагандистка і ведуча ток-шоу 60 хвилин на телеканалі Росія 1 Ольга Скабєєва вкотре виступила з нападками проти України. Цього разу важливим інфоприводом стало "золото" українського олімпійського чемпіона Жана Беленюка. Його переможний гопак вона назвала "мо**альською присядкою".

"Знавці народних танців підозрюють, що Беленюк дав не традиційного українського гопака, а пустився в мо**альську навприсядку. На Батьківщині можуть виникнути питаннячка... До Києва Беленюк повертатися небезпечно", – поділилася своїми дивними думками Скабєєва на російському ТБ.

Також Скабєєва заявила, що Україна "не є для Беленюка історичною Батьківщиною" і наголосила, що на радощах "30-річний темношкірий атлет" навіть затанцював на честь перемоги. Згодом в ефірі показали уривок з трансляції на каналі UA: Перший.

відео дня

"Без блм [ймовірно, вона мала на увазі міжнародний антирасистський рух Black Lives Matter] не обійшлося. Гарний хлопець, справжній козак, борець греко-римського стилю, а за сумісництвом депутат Верховної Ради Жан Беленюк отримав для своєї, хоч і не історичної, але Батьківщини першу золоту медаль", – зауважила вона.

Разом з тим пропутінська ведуча вважає, що Україна після перемоги відчує "хоч якусь видиму користь від депутатів Верховної Ради. Зокрема "слуг народу".

Останні гучні заяви пропагандистки Скабєєвої про Україну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти