ПСЖ розгромив РБ Лейпциг і вийшов у фінал Ліги Чемпіонів

18 серпня 2020, 23:55
Французький мегаклуб вперше в історії вийшов у фінал Ліги Чемпіонів.

Ред Булл Лейпциг - Парі Сен-Жермен
Ред Булл Лейпциг - Парі Сен-Жермен / Reuters

У півфіналі Ліги Чемпіонів зійшлися шейхівсько-французький клуб Парі Сен-Жермен і американо-австрійський Ред Булл Лейпциг.

Парижани, які рік за роком безрезультатно намагаються прорватися до фіналу найпрестижнішого єврокубка, відразу кинулися в атаку. Вже на шостій хвилині Мбаппе відмінним пасом вивів Неймара на воротаря Лейпцига Гулачі - але зоряний бразилець лише струсонув каркас воріт.

Через сім хвилин, однак, спрацювала перевірена комбінація ПСЖ - Ді Марія подав зі штрафного, а Маркіньос зловив передачу і спокійно, як на тренуванні, відкрив рахунок - 0: 1.

Під кінець тайму, на 42-й хвилині воротар РБ Лейпциг обрізався, м'яч потрапив до Неймара. Той швидко віддав на Ді Марію. Аргентинець був точний і нещадний - 0: 2.

Після перерви ПСЖ, маючи цілком зручний рахунок, віддав м'яч супернику. Гравці РБ Лейпциг, проте, до ладу не могли придумати, що робити з такою подачкою.

Більш того, на 56-й хвилині той же Ді Марія чудово подав з флангу - захисник Бернат пробив головою, а Гулачі, хоч і відбив м'яч, але від голу не врятував - 3: 0.

РБ Лейціг на гол престижу так і не спромігся.

Парі Сен-Жермен без особливих проблем виходить - вперше в історії - в фінал Ліги Чемпіонів, де зіграє проти переможця пари Ліон - Баварія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти