В мережі "гуляють" кадри прапора "ДНР" на трибунах румунських фанів: що відомо

17 червня 2024, 18:46оновлено 17 червня, 19:26
638
Варто зазначити, що збірна РФ з футболу відсторонена від усіх міжнародних змагань після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.
В мережі
Вболівальники збірної Румунії вивісили прапор так званої "ДНР" / колаж: Главред, фото: Українська асоціація футболу

У понеділок, 17 червня, збірна України проводила матч проти команди Румунії в рамках чемпіонату Європи-2024.

В мережі з’явилися відео, в яких нібито видно, що під час поєдинку на трибуні вболівальників збірної Румунії був, ймовірно, вивішений прапор так званої "Донецької народної республіки".

В мережі
скріншот з трансляції матчу

В той же час, InformNapalm повідомляє, що на відео чути, що румунські вболівальники скандували "Путін", але це може не відповідати дійсності.

відео дня

Варто зауважити, що на матчі-відкриття Євро-2024 між збірними Німеччини та Шотландії на трибунах також з’явились прапори Росії. На одному з прапорів, що з’явились на трибунах Альянц Арени у Мюнхені, був напис "Белгород", зазначає Zorya Londonsk.

Дивіться відео, на якому видно румунських вболівальників:

В мережі

Що таке Чемпіонат Європи з футболу 2024 року?

Чемпіонат Європи з футболу 2024 року - 17-й розіграш чемпіонату Європи з футболу, футбольного турніру, що проводиться кожні чотири роки серед національних збірних, що входять до складу УЄФА. У груповому етапі турніру зіграють 24 збірні. 27 вересня 2018 року було оголошено, що турнір відбудеться в Німеччині, повідомляє "Вікіпедія".

Євро-2024 - останні новини

Нагадаємо, у матчах першого туру групи А європейського чемпіонату з футболу-2024 Німеччина розгромила Шотландію, а Угорщина з тріском програла Швейцарії.

Дні 2-3 європейської футбольної першості відзначені були масою напружених матчів, але ось величезної кількості голів гравцями забито не було.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти