Чому спорт не допомагає схуднути: тренерка приголомшила поясненням

21 вересня 2023, 16:48оновлено 22 вересня 2023, 22:31
Якщо під час схуднення робити ставку лише на фізичні навантаження, це не дасть ніякого результату.
Анита Луценко, спорт
Аніта Луценко пояснила, чому спорт не допомагає схуднути/ колаж: Главред, фото: скрін, unsplash.com

Фітнестренерка Аніта Луценко пояснила, чому під час схуднення не варто робити ставку лише на спорт. Така помилка зустрічається часто, і вона стає на заваді на шляху до досягнення мети.

За словами тренерки, ідея схуднути за рахунок спорту, збільшення активності, м’яко кажучи, провальна.

Радимо також прочитати наступний матеріал: "Золота" розминка перед тренуванням: фітнестренерка показала вправи на 4 хвилини

відео дня

"Коли ми займаємося, справді, наш обмін речовин прискорюється майже вдвічі. Якщо мій організм при моїй вазі 60 кг за годину (навіть без тренувань – ред.) витрачає приблизно 60 кілокалорій, то коли я тренуюся годину, він витрачає приблизно 120 кілокалорій при легких тренуваннях, 200 кілокалорій при жорсткіших і приблизно 300, якщо я дуже активно займаюся", – розповіла Аніта Луценко.

Але проблема полягає у тому, що якщо не змінювати свій раціон, то витрачені під час тренування калорії можуть дуже швидко повернутися.

"300 калорій ви можете з’їсти настільки швидко, що навіть не помітите, це просто один бутербродик. Тому набагато простіше не з’їсти зайвого. З’їсти все, що необхідно – білки, жири, вуглеводи, але не переїсти", – наголосила фітнестренерка.

Раніше Аніта Луценко розповіла, як швидко скинути боки і живіт за 10 хв на день за допомогою ідеального тренування-ліпосакції. Такий комплекс вправ стане найкращим способом, як зробити живіт плоским і підтягнутим, не витрачаючи на це дуже багато часу.

Також раніше фітнестренерка Аніта Луценко показала найкращі вправи на прес – всього 12 хв на день для ідеальної форми. При цьому зарядка, яку пропонує тренерка, допоможе "прокачати" не лише прес, а й сідниці та трицепс.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти