На гачку ФСБ: українська чемпіонка пояснила, чому Усик – агент Кремля

17 травня 2020, 11:32оновлено 17 травня 2020, 12:30
Олександр Усик боїться ФСБ більше, ніж уболівальників, вважає Олена Твердохліб.
Олександр Усик
Олександра Усика назвали "агентом Кремля" / facebook.com/Alexanderusyk

Боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко заслуговують своє "почесне" місце в базі Миротворця, заявила колишня чемпіонка світу з кікбоксингу та претендент на чемпіонський титул з професійного боксу Олена Твердохліб.

"Не сумніваюся, що представники російських спецслужб, так чи інакше, через служителів т.зв. Московського патріархату, контактували і з Усиком, і з Ломаченком. Те, що Усик, з початком окупації Криму, "офіційно" взяв на себе певні зобов'язання перед ФСБ, сумнівів немає ні в кого. Зокрема, я впевнена, і у СБУ. У Усика по-іншому просто не вийде, поки Крим залишається окупованим. В нього і особиста нерухомість в Криму, і родичі в Криму з нерухомістю. Їх негайно поставлять під прес, якщо Усик не погодиться виконувати певні "прохання" ФСБ. А Ломаченко, швидше за все у нього під наглядом, як у кума", - підкреслила вона в коментарі Gazeta.ua.

читайте також"Треш і д*па": Стаховський оцінив участь Усика в пропаганді РПЦНа її думку, медійно розкручені і популярні агенти як Усик і Ломаченко використовуються ворогом для пропаганди і медійних диверсій.

відео дня

"І тому, якщо ви спитаєте у мене чи є вони агентами Кремля, то я відповім - так, безумовно. І ніяка масова критика вболівальників не зупинить і не змінить "світогляд" Усика чи Ломаченка. Бо це люди, які вже заробили мільйони і їм є що втрачати. А позбавити їх радощів життя може ФСБ. Тому вони бояться ФСБ значно більше ніж уболівальників, яких вони "в гробу бачили", як і усіх тих, хто загинув за Незалежність України. Бо це не їх війна, вони за мир... за "русскій мир", - додала Твердохліб.

читайте також"Погрози і образи": Грицай розповів, чому кинув виклик Усику

Нагадаємо, Олександр Усик і Василь Ломаченко знялися у документальному фільмі "Здрастуй, брате! Христос воскрес", знятому співробітниками російського монастиря Корсунська Князь-Володимирська чоловіча пустинь і Києво-Печерської Лаври. У стрічці українські спортсмени неодноразово повторювали тези кремлівської пропаганди - про братні народи, про дружбу українців і росіян.

Пізніше український борець вільного стилю Богдан Грицай записав відео, в якому кинув Усику виклик на поєдинок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти