На Олімпіаді в Токіо виступив плавець із животиком: спортсмен став зіркою мережі

5 серпня 2021, 10:48оновлено 5 серпня 2021, 13:38
Шон Дінгіліус-Уоллес довів, що не всі олімпійці мають ідеальне тіло.
Шон Дингилиус-Уоллес
На Олімпіаді-2020 виступив плавець з животиком / Reuters

Плавець з острівної держави Палау Шон Дінгіліус-Уоллес не показав високих результатів на Олімпійських іграх-2020 в Токіо, однак все одно запам'ятався вболівальникам.

Після кваліфікаційного запливу на 50 метрів вільним стилем Шона Дінгіліус-Уоллеса почали обговорювати в мережі через нетипову фігуру плавця: наш герой важить 93 кілограми при зрості 184 сантиметрів і замість ідеального рельєфу має помітний животик і боки.

Французьке інформаційне агентство AFP зробило знімок з Шоном фотографією дня: "Шон Дінгіліус-Уоллес, який представляє Республіку Палау, не має такого пресу, як у суперзірки Челеба Дрессела, але це не завадило йому вдруге взяти участь в Олімпійських іграх".

На Олімпіаді в Токіо виступив плавець із животиком: спортсмен став зіркою мережі
На Олімпіаді плавець з Палау став зіркою мережі / Agence France-Presse

Підтримка плавця у мережі зашкалила. Люди в соцмережах підбадьорювали його і дякували за те, що він допоміг їм прийняти себе і повірити у власні сили. "Шон Дінгіліус-Уоллес – мій герой. У нього найкраще ім'я на Олімпіаді, і він все одно фінішував четвертим". Плавець з Палау подолав дистанція в 50 метрів за 27,46 секунди. Олімпіада в Токіо – другі ігри в кар'єрі спортсмена. Шон вже виступав на літній Олімпіаді 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

На батьківщині, до речі, Шон Дінгіліус-Уоллес є справжньою зіркою спорту. Він встановив чотирьох національних рекордів Палау – держави-архіпелагу в західній частині Тихого океану. Шон вийшов з часу на стометровому запливі вільним стилем, 100 метрах на спині, а також 50 і 100 метрах батерфляєм.

Україна на Олімпіаді в Токіо: головне

  • Олімпійські ігри-2020 в Токіо триватимуть до 8 серпня. Всього буде розіграно 339 комплектів нагород у 33 видах спорту.
  • У медальному заліку Україна зараз на 37 сходинці. Українські спортсмени завоювали 11 медалей: 1 - "золото", 2 - "срібла" і 8 - "бронз".
  • Жан Беленюк приніс Україні перше олімпійське "золото" в Токіо. Він став кращим у греко-римській боротьбі в категорії до 87 кг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти