Як прибрати живіт і боки за 7 хвилин на день: ідеальне тренування на прес з подушкою

9 жовтня 2023, 05:30оновлено 16 лютого, 14:54
Прості вправи для схуднення живота і боків допоможуть отримати фантастичний результат, якщо поєднати їх з правильним харчуванням.
Пресс, упражнения, Анита Луценко
Аніта Луценко показала, як прибрати живіт і боки за 7 хвилин на день/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Якщо ви шукаєте спосіб, як позбутися зайвого жиру на животі і боках, то ці прості 7 вправ стануть ідеальним варіантом для досягнення мети.

Фітнестренерка Аніта Луценко показала комплекс вправ, що спалює жир на животі. Але для найкращого результату потрібно поєднувати ці вправи з правильним харчуванням.

Радимо також прочитати наступний матеріал: 2 кг зайвої ваги важче скинути ніж 100 кг: тренер ошелешила поясненням

"Щоб приборкати жир на животі, треба передивитися своє меню та додати спорт з акцентом на м'язи преса. Скільки разів на тиждень потрібно робити ці вправи, щоб побачити плаский живіт? Зробіть фото в білизні сьогодні, а потім через місяць. У вас буде фантастичний результат, якщо розумно поєднаєте харчування та тренування", – зазначила тренерка.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко показала 7 вправ для схуднення при вазі 80 кг+. Такий комплекс вправ для схуднення в домашніх умовах чудово підійде для людей, які починають шлях до тіла своєї мрії.

Також раніше Аніта Луценко показала ідеальне танцювальне тренування для схуднення на 15 хв. Вона наголосила, що одним із найкращих способів скинути зайву вагу є танці для схуднення. Вони не лише допоможуть тримати себе у формі, а й піднімуть настрій.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти