"Їх націю зомбують": російська тренерка закотила істерику з приводу українців

10 серпня 2023, 11:13оновлено 29 серпня 2023, 12:10
Головний тренер збірної РФ з синхронного плавання обурилася закликом України заборонити в'їзд представникам РФ в країни, де йдуть міжнародні змагання.
Покровська, українці
Нібито, на думку тренера збірної РФ з синхронного плавання, українці сплять і бачать, щоб росіянам було якомога гірше / колаж фото Главред, скріншот з відео, фото ua.depositphotos.com

Головний тренер збірної країни-агресора Росії з синхронного плавання Тетяна Покровська впала в лють - після того, як України закликала заборонити в'їжджати всім російським спортсменам в ті країни, де проходять міжнародні змагання.

Нібито, на думку Покровської, українці сплять і бачать, щоб росіянам було якомога гірше.

"Україна вже не знає, який спосіб краще зіпсує життя росіянам. Їхню націю, відверто кажучи, зомбують. Вселяють українцям, що Росія - ворог номер один. І з кожним разом це робиться все більше і більше, особливо в спорті. Але ми не повинні звертати увагу на їхні висловлювання, а повинні продовжувати вести діалог тільки з організаціями, які можуть вплинути на нашу участь в літніх іграх і чемпіонатах світу. Тому що брати участь все одно треба, якщо буде така можливість, але тільки якщо для всіх будуть однакові правила. У змаганнях завжди важливий чесний підхід. А Україну Слухати не варто, вони не заспокояться", – плювалася отрутою Російська тренерка.

відео дня

Допуск РФ до Олімпіади

Міжнародний олімпійський комітет виступив з новою заявою щодо відсторонення спортсменів Росії та Білорусі, в якому зазначив, що готовий розглянути повернення атлетів цих країн на міжнародні старти.

При цьому атлети повинні відповідати певним критеріям, в тому числі не підтримувати війну в Україні.

Міжнародний олімпійський комітет 28 березня прийняв нове рішення для російських і білоруських спортсменів.

Як заявив президент МОК Томас Бах за підсумками засідання виконкому організації на пресконференції, російські та білоруські спортсмени зможуть брати участь в індивідуальних міжнародних змаганнях під нейтральним статусом.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти