"Що горілка робить, дістав цей клоун": росіяни в істериці від Медведєва і влаштували скандал через ОІ

26 березня 2023, 13:23оновлено 26 березня 2023, 22:04
Медведєв заявив, що російським спортсменам потрібно переходити в Азію. Росіяни цю заяву рознесли.
Дмитро Медведєв
Дмитро Медведєв / скрін

Заступник голови Ради Безпеки Росії Дмитро Медведєв зробив різку заяву про санкції в спорті через війну, яку розв'язав диктатор Володимир Путін і російська армія в Україні.

Медведєв раптом заявив, що російський спорт треба переводити в Азію, адже проти російських спортсменів введені санкції і їм заборонено виступати на міжнародних змагання. Це стосується і Олімпійських ігор.

Колишній президент країни-агресора РФ впевнений, що там, де рівень азіатської федерації високий, треба переходити. За словами Медведєва, якщо це вигідно для атлетів з Росії, то він не бачить в цьому ніяких проблем.

"Якщо що, повернемося потім або там залишимося. Китай, зрештою - один Китай гідний суперник взагалі за всіма видами спорту. Вони ще в хокей грають так собі, але, впевнений, скоро будуть грати вельми і вельми добре", - цитує заступника голови Радбезу r-sport.

Ось тільки у росіян така заява Медведєва викликала справжній скандал і істерику.

"Схоже, будь-який президент Росії приречений стати в підсумку посміховиськом", "Ось що горілка внутрішньовенно творить з людьми", - пишуть користувачі.

Також в коментарях Медведєва називають "тупим клоуном", промови якого дратують.

Олімпіада
Олімпіада Росія
олімпійські ігри
Росія спорт
Олімпіада

Допуск РФ до Олімпіади

25 січня Міжнародний олімпійський комітет виступив з новою заявою щодо відсторонення спортсменів Росії та Білорусі, в якому зазначив, що готовий розглянути повернення атлетів цих країн на міжнародні старти.

При цьому атлети повинні відповідати певним критеріям, в тому числі не підтримувати війну в Україні. Це викликало обурення в РФ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти