Дружина футболіста Зінченка публічно відправила всіх росіян слідом за кораблем

6 квітня 2022, 21:58оновлено 7 квітня 2022, 14:02
Седан в інтерв'ю, відмовилася говорити російською мовою.
Влада Седан, Зінченко
Влада Седан / instagram

Дружина українського футболіста Олександра Зінченка журналіст Влада Седан відправила всіх росіян слідом на російським кораблем і заявила, що достукуватися до них марно.

В інтерв'ю Денисов TIME, відмовилася говорити російською мовою.

"Мені нескладно спілкуватися російською мовою, але вже пройшло більше сорока днів війни. Все, що я можу сказати цією мовою, щоб мене почуло якомога більше росіян: "Ідіть на х*й". Вибачатися за ці слова я не буду. Це все. Тепер я хочу перейти на українську мову. Я вважаю, що після стількох днів війни продовжувати спроби достукатися до російського народу не мають ніякого сенсу. Краще підійду і тричі головою об стіну вдарюся. Користі отримаю більше. Як мінімум, кровопостачання в голові покращиться. На жаль, там немає до кого стукати. Може, перед ними на коліна ще стати? Робити цього не буду, далі буду спілкуватися тільки українською мовою", - сказала Седан.

відео дня

Влада Седан родом з Вінниці. Вона розповіла, що її рідні відмовилися евакуюватися, хоча клуб Манчестер Сіті, за який грає Олександр Зінченко, пропонував допомогу. Батько пішов у територіальну оборону.

читайте також"Кожен другий житель Ірпеня живе краще Бузової": Усик розриває соцмережі

Як раніше повідомляли, окупанти розбомбили будинок Олександра Усика в Київській області. Катерина Усик показала, що накоїли російські війська.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти