Футболіст збірної України розплакався на пресконференції через війну

31 травня 2022, 21:51
Зінченко заявив, що у кожного українця є головна мрія – зупинити війну.
Олександр Зінченко
Олександр Зінченко / УАФ

Футболіст збірної України Олександр Зінченко відверто і зворушливо поспілкувався з журналістами напередодні півфіналу плей-офф відбору на ЧС-2022.

"По-перше, хотів би подякувати шотландській Федерації, штабу, гравцям за всю допомогу, яку вони надали українським людям. Настрій у нас бойовий. Всі розуміють ситуацію в нашій країні. Хочу запевнити, що кожен з нас буде віддаватися завтра не на 100%, а на всі 200. Шотландці співатимуть гімн України? Сприймаю таку ініціативу дуже добре, ми повинні бути разом в цій ситуації, повинні перемогти російську агресію і зупинити цю війну", - сказав Зінченко.

Зінченко додав, що у кожного українця є головна мрія – зупинити війну.

відео дня

"Я розмовляв з багатьма, зокрема, з маленькими дітьми. Вони нічого не розуміють (Зінченко розплакався - ред.), але кажуть одне: "Я мрію про те, щоб війна закінчилася". Якщо ми говоримо про футбол, то у нас теж є мрія. Ми хочемо поїхати на Чемпіонат світу і подарувати ці емоції українцям у непростий час, тому що вони цього заслуговують", - додав він.

Матч Шотландія-Україна

Матч відбору на Чемпіонат світу в Катарі між Україною та Шотландією відбудеться вже завтра, 1 червня, стартовий свисток на Гемпден Парк прозвучить о 21:45.

Переможець дуелі розіграє останню європейську путівку на турнір з Уельсом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти