7 вправ на 7 хвилин: ідеальний спосіб, як прибрати складки на спині

15 жовтня 2023, 13:05оновлено 16 лютого, 14:53
Тренерка показала, як прибрати жир на спині, витрачаючи на це небагато зусиль і вільного часу.
Упражнения для спины, Анита Луценко
Аніта Луценко показала, як прибрати складки на спині/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Якщо турбують жирові складки на спині і є бажання від них позбутися, достатньо буде регулярно виконувати нескладний комплекс вправ. Фітнестренерка Аніта Луценко показала вправи від валиків на спині, на які достатньо буде витрачати всього по 7 хвилин на день.

Потрібно регулярно виконувати ці 7 простих вправ, щоб вже дуже скоро помітити суттєвий результат.

Радимо прочитати також наступний матеріал: 9 найкращих вправ для схуднення на 6 хвилин: ідеальна зарядка на все тіло

Тренерка пояснила, що така проблема зустрічається часто, але правильне харчування і відповідні тренування допоможуть позбутися жирових валиків на спині.

"Турбують складки на спині? Жирові валики на спині – популярна проблема у жінок, але я знаю, як приборкати ці "пухлики". Правильне харчування та тренування з акцентом на цю зону дадуть фантастичний результат", – зазначила Аніта Луценко.

Фітнестренерка рекомендує виконувати цю зарядку мінімум тричі на тиждень, але краще через день.

"Найкраще – поєднувати це тренування з розминкою та розтяжкою. Збалансоване харчування завжди прискорює схуднення. Чудова формула для швидкого результату: збалансоване меню + регулярна зарядка. Не кажіть, що не вийде, просто робіть! Вже за місяць ви побачите зовсім інше відображення в дзеркалі. Коли тіло зміниться, не зупиняйся на досягненнях. Робота над собою – це не марафон, це спосіб життя, який повинен стати звичкою", – наголосила тренерка.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко показала ідеальне коротке тренування для схуднення – вправи на 8 хвилин на день. Також ці вправи можна виконувати просто як ранкову зарядку.

Також раніше Аніта Луценко показала, як пройти 5000 кроків вдома за 18 хвилин. Це інтенсивне тренування для схуднення не вимагає багато часу, зате дає чудовий результат.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти