Шахтар - Бенфіка: анонс матчу Ліги Європи, прогноз букмекерів

20 лютого 2020, 11:27
Шахтар - Бенфіка дата матчу: четверг, 20 лютого, 19:55. Стартовий свисток на харківському ОСК Металіст дасть головний арбітр - англієць Боббі Медден.
Шахтер, Донецк
Шахтар (Донецьк) / УНІАН

Прогноз на матч Шахтар - Бенфіка

Для донецького Шахтаря Ліга Європи у нинішньому сезоні останній шанс домогтися чогось значущого. Адже з Кубка України їх вибили закляті опоненти з Динамо, а задовго до кінця виграна УПЛ вже приносить мало радості "гірникам".

Головна проблема в тому, що протистоїть Шахтарю вкрай серйозний супротивник. Бенфіка з великим відривом лідирує в чемпіонаті Португалії і лише в останній парі турів пригальмувала, поступившись Порту і Брага.

Крім того, у донеччан давно спостерігаються були проблеми в обороні, якими португальці напевно спробують скористатися. Шахтар підходить до гри з серйозною втратою — Додо відбуває дискваліфікацію за видалення в матчі Ліги Чемпіонів проти Аталанти. Бразильця, ймовірно, замінить Сергій Болбат. В центрі, швидше за все, зіграє Тайсон - навіть незважаючи на те, що в спарингах вдало виступав Віктор Коваленко. У Бенфіки точно не зможе зіграти Вайгль - і це важлива втрата для півзахисту португальців.

відео дня

Прогнози букмекерів на матч Шахтар-Бенфіка

В конторі William Hill дають невелику перевагу Шахтарю. Перемогу гірників оцінили коефіцієнт 2,3, виграш Бенфіки — 3, а нічию — 3,40.

У контори Bwin, навпаки, вважають фаворитом матчу Бенфіку. Коефіцієнт на її перемогу — 2,9, на нічию — 3,30, перемогу Шахтаря — 2,35.

Орієнтовні склади матчу Шахтар - Бенфіка

Шахтар: Пятов — Болбат, Кривцов, Матвієнко, Ізмаїл — Степаненко, Алан Патрік — Марлос, Тайсон, Тітці — Мораєс

Бенфіка: Влаходимос — Тавареш, Діаш, Феррейра, Гримальдо — Піцці, Чикиньо, Таарабт, Серві — Вінісіус, Рафа Сілва

Де дивитися матч Шахтар - Бенфіка

Пряма телетрансляція - на телеканалі Футбол 1

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти