StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Для будь-якої начинки: елементарний рецепт марокканських млинців з манки

5 лютого 2024, 09:14оновлено 6 лютого, 18:48
482
Найкраще такі млинці смакують з вишневою начинкою.
Час приготування Час приготування: 25 хв
Кухня Кухня Мароканська
Для будь-якої начинки: елементарний рецепт марокканських млинців з манки
Млинці з манки на дріжджах/ Колаж Главред, фото скріншот TikTok (cook_with_me_at_home)

Пухкі та пористі марокканські млинці - саме те, що варто спробувати приготувати замість тонких класичних. А фішка цієї страви полягає у тому, що такі млинці смакуватимуть як з солодкою, так і з солоною начинкою.

Інгредієнти для тіста:

  • Манка – 250 г
  • Борошно – 40 г
  • Цукор – 3 ст.л.
  • Сіль – 1/4 ч.л.
  • Сухі дріжджі – 5 г
  • Розпушувач – 2 ч.л. (10 г)
  • Тепла вода – 500 мл

Для начинки підійде будь-яка начинка, як солона, так і солодка.

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Простіше рецепту не знайти: готуємо домашній плавлений сир за 15 хвилин.

Приготування: В миску висипаємо всі сухі інгредієнти (манку, борошно, цукор, сіль, розпушувач, сухі дріжджі) та перемішуємо. Вливаємо теплу воду (40 градусів). Збиваємо 2-3 хв. погружним блендером до появи бульбашок і пінки. Накриваємо рушнчиком і даємо постояти 15 хв. Злегка перемішуємо тісто і смажимо млинці на середньому вогні, на розігрітій сухій сковороді приблизно 3 хв. Одразу на поверхні зʼявляється багато бульбашок, коли вони всі потріскають і поверхня стане матовою, забираємо млинець зі сковорідки. Смажимо тільки з однієї сторони. На ще гарячий млинець, на непосмажену сторону викладаємо начинку та скріпляємо його, як вареник.

Дивіться, як приготувати марокканські млинці на манці:

@cook_with_me_at_home Мароканські млинці За рецепт вдячна Даші, переходьте до неї на сторінку @recepti_dariko, там багато смачного і цікавого) ?манка – 250г, ?борошно – 40г, ?цукор – 3 ст.л., ?сіль – 1/4 ч.л., ?сухі дріжджі – 5г, ?розпушувач – 2 ч.л. (10г), ?тепла вода – 500 мл. Для начинки: в мене вишневий конфітюр і шоколадна паста та банан, але можна будь-яку на ваш смак (і солодку, і солону). В миску висипаємо всі сухі інгредієнти (манку, борошно, цукор, сіль, розпушувач, сухі дріжджі) та перемішуємо. Вливаємо теплу воду (t40). Збиваємо 2-3 хв. погружним блендером до появи бульбашок і пінки. Накриваємо рушнчиком і даємо постояти 15 хв. Злегка перемішуємо тісто і смажимо млинці на середньому вогні, на розігрітій сухій сковороді приблизно 3 хв. Одразу на поверхні зʼявляється багато бульбашок, коли вони всі потріскають і поверхня стане матовою, забираємо млинець зі сковорідки. Смажимо тільки з однієї сторони☝️ На ще гарячий млинець, на непосмажену сторону викладаємо начинку та скріпляємо його, як вареник. Всі продукти для цієї страви я придбала у @"Сільпо". "Сільпо" - це величезний вибір свіжих та якісних продуктів для приготування ваших кулінарних шедеврів❤️. Смачного! #млинці , #марокканськімлинці , #марокканськіблінчики , #рецептмарокканськихмлинців , #марокканськімлинцірецепт , #атаіф , #рецептмлинців , #рецепти , #млинцірецепт , #рецептиукраїнською♬ оригінальний звук - cook_with_me_at_home

Більше рецептів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти