Захід має зробити три конкретні кроки: Подоляк звернувся до союзників

14 лютого 2023, 17:45оновлено 14 лютого 2023, 19:04
У війни країни-агресорки Росії проти України точно є конкретний фінал, Заходу треба діяти більш рішуче, сказав радник керівника ОП Михайло Подоляк.
Подоляк, ВСУ
Заходу треба рішуче посилити військову підтримку України - Подоляк / Колаж Офіс президента, 93-тя ОМБр Холодний Яр

Щоб прискорити перемогу України над агресором Росією, західний світ повинен чітко прийняти для себе три конкретні позиції – менше бюрократії і нерішучості, більше конкретики щодо зброї, а також прискорення логістики і постачань озброєнь. Більш активна робота різко скоротить терміни тривалості війни. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

У своєму Twitter-акаунті він розповів про те, що у війни є чіткий фінал, і щоб його наблизити, потрібне прийняття Заходом алгоритму, який забезпечить перемогу України.

За словами чиновника, західний світ повинен дотримуватися трьох конкретних позицій:

Менше бюрократичних процедур та політичної нерішучості;

Більше математики - і більш конкретної зброї під цей етап війни;

Прискорення поставок і логістики.

"Це різко скоротить терміни війни", - підкреслив радник голови ОП Михайло Подоляк.

Наступ Росії на Україну

У Головному управлінні розвідки Міноборони України раніше повідомили, що агресор РФ не готова піти у великий наступ до річниці повномасштабного нападу. Згідно з даними військової розвідки, у окупантів немає потрібних ресурсів. Росіяни будуть наступати на Донбасі, щоб поліпшити тактичне становище своїх окупаційних військ.

Журналісти The New York Times написали, що Росія збирає десятки тисяч нових окупантів з метою оточення сил оборони України на Донбасі. З метою відволікаючого маневру загарбники можуть відкрити другий фронт - для цього вони, можливо, спробують завдати удару у Харківській та Сумській областях.

В Інституті вивчення війни зазначили, що окупанти Росії зіткнулися зі складнощами в наступі на Донбасі. Їхні війська в більшості складаються з непідготовлених мобілізованих осіб. У якості прикладу аналітики нагадали атаку росіян під Вугледаром, де ЗСУ розбили бригаду російських морських піхотинців.

Дивіться відео Главред - Світан розповів, коли Україна може вийти на кордони 1991 року

Війна Росії проти України:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти