Радісна новина: Україна отримала безвіз із черговою країною

9 жовтня 2020, 20:58
Сент-Вінсент і Гренадіни - це острівна держава в Карибському морі.
паспорт, Україна, безвіз
Україна отримала безвіз з ще однією країною / travel-diary.com.ua

Кабмін уповноважив посла України в Британії Вадима Пристайка підписати угоду про введення безвізу з Сент-Вінсентом і Гренадинами.

Проект угоди схвалили на засіданні уряду в п'ятницю, 9 жовтня.

Згідно з документом, візи будуть скасовані як для України, так і для острівної держави. Після його підписання безвізовий режим для громадян України і Сент-Вінсенту і Гренадін діятиме строком до 90 днів протягом 180 днів.

читайте такожУ слузі народу оцінили можливість втрати Україною безвізу з ЄС

Сент-Вінсент і Гренадіни - це острівна держава в Карибському морі. Територія складається з острова Сент-Вінсент і 32 дрібних островів групи Гренадіни.

Скасування безвізу з ЄС - про що йшлося раніше:

  • 6 жовтня заступник голови фракції Слуга народу Євгенія Кравчук заявила, що громадянам України не загрожує скасування безвізового режиму з Євросоюзом. Лист європейських депутатів голові фракції Слуга народу Давиду Арахамії про скасування права вільного в'їзду в Європу окремим політикам і чиновникам позбавлений конкретики і відбиває їхню особисту точку зору.
  • 5 жовтня троє впливових депутатів Європарламенту - Міхаель Галер, Віола фон Крамер і Раса Юкнявічене - написали голові фракції Слуга народу Давиду Арахамії листа про те, що існує ризик втрати Україною безвізу з Євросоюзом. Також вони вказали, що Брюссель має право відмовляти в безвізових поїздках деяким олігархам і політикам, які зловживають своїм правом на вільний перетин європейських кордонів.
  • Україні не загрожує скасування безвізового режиму з Європейським Союзом, заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. А позиції Києва і Брюсселя в боротьбі з корупцією тотожні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти