Фронт, енергетика і зима: Зеленський розкрив деталі наради на Харківщині

4 жовтня 2023, 12:31
Під час наради у Харківській області президент Зеленський заслухав доповідь генерала Сирського, який відповідає за Лимансько-Куп'янський і Бахмутський напрямки.
Зеленський, візит Харківська область
Зеленський провів нараду з питань енергетики, підготовки до зими і фронту / Колаж: Главред, фото: пресслужба Зеленського

Президент України Володимир Зеленський у Харківській області провів важливі наради з військовими та місцевою владою. Головні питання, які обговорювалися - енергетика та відновлення інфраструктури. Гарант заслухав доповідь генерала Олександра Сирського, який відповідає за Лимансько-Куп'янський і Бахмутський напрямки.

Як повідомив гарант у своєму Telegram-каналі, він приїхав з візитом на Харківщину і провів наради з військовими та представниками місцевої влади.

Крім того, він також розповів, що була заслухана доповідь генерала Сирського, який відповідає за Лимансько-Куп'янський і Бахмутський напрямки.

відео дня

"Важливі наради. Військові, обласна СБУ, обласна поліція. Доповідь генерала Сирського. Нарада з усіма в області, хто відповідає за захист і підготовку до зими. Ключові питання - енергетика і відновлення", - додав Зеленський.

Також Володимир Зеленський підкреслив, що буде проведено нараду з чиновниками, щоб перевірити, як виконуються доручення.

Війна Росії проти України

Помічник міністра оборони США з питань закупівель Дуглас Буш сказав, що Пентагон готовий передати ЗСУ ракети ATACMS. За його словами, список ракет, який передадуть Києву, вже визначено.

У ЗСУ є 6-8 тижнів для наступальних операцій, сказав представник Білого дому Джон Кірбі. За 2 тижні погодні умови погіршаться, що ускладнить наступ.

Удари України по Росії зброєю Заходу США не забороняють, заявив держсекретар Штатів Ентоні Блінкен. За його словами, Київ сам вирішує, як застосовувати західне озброєння.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти