Арахамія пояснив загострення на Донбасі і попередив РФ про удар

13 березня 2021, 18:11
Зеленський ініціює проведення нових перемовин у Нормандському форматі, сказав Давид Арахамія.
Війна на Донбасі
ЗСУ готові відкрити вогонь у відповідь у разі ескалації ситуації на Донбасі - Арахамія / УНІАН

Загострення ситуації в зоні російсько-українського конфлікту на Донбасі триватиме до початку нової хвилі перемовин у Нормандському форматі. Українська армія перебуває в стані боєготовності і готова завдати удару у відповідь по противнику, сказав голова парламентської фракції Слуга народу Давид Арахамія, повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews.

Зокрема, нардеп прогнозує, що ситуація на Донбасі залишатиметься складною до того моменту, допоки не відновляться перемовини у Нормандському форматі на новому етапі. Президент Зеленський вже ініціює дискусію. Він стверджує, що наразі в зоні конфлікту відбувається не загострення, а активізація дій противника, яка фіксується протягом 3 тижнів. При цьому армія України мобілізована і готова відкривати вогонь у відповідь.

"У нас позиція зрозуміла. ЗСУ перебувають у статусі постійної мобілізації і готові в будь-який момент відкрити вогонь у відповідь", - підкреслив Давид Арахамія.читайте такожУ Зеленського заявили про план щодо Донбасу і попередили РФ про удар

Перемовини щодо Донбасу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти