Кравчук зробив заяву про нові перемовини Зеленського і Путіна

12 березня 2021, 15:54
Глава ОП Андрій Єрмак і радник президента РФ Дмитро Козак домовляються про новий саміт в Нормандському форматі, сказав Леонід Кравчук.
Кравчук
Позиція Москви на перемовинах щодо Донбасу змінюється щодня - Кравчук / УНІАН

Глава Офісу президента Андрій Єрмак, радник президента РФ Микола Козак і група перемовників працюють над організацією саміту Нормандського формату, який планують провести приблизно у квітні. Однак наразі не можна сказати точно, що перемовини дійсно відбудуться, сказав в ефірі телеканалу Україна 24 голова української делегації у ТКГ Леонід Кравчук.

За його словами, перемовини щодо організації саміту в рамках Нормандського формату проходять за участю глави Офісу президента Андрія Єрмака і радника російського президента Дмитра Козака. Передбачається, що зустріч пройде в квітні.

"Наразі йде велика робота на рівні політичних радників, де бере участь Єрмак (Андрій Єрмак - глава Офісу президента - ред.), Козак - радник Путіна (Дмитро Козак, радник президента РФ Володимира Путіна - ред.) та інші. Вони і вирішують це питання зустрічі на вищому рівні. Планується десь мабуть на квітень", - сказав Кравчук.читайте такожАрестович зробив заяву про сценарії щодо Донбасу

При цьому він не впевнений, що дискусія лідерів країн Нормандського формату дійсно відбудеться. Позиція Москви може змінитися.

"Передбачити позицію Росії дуже важко. Вона змінюється буквально кожен день", - підкреслив Леонід Кравчук.

Втім, спікер Кремля Дмитро Пєсков заявив інформагентству РИА Новости, що в графіку президента Путіна такої зустрічі наразі немає.

"Ні. Зараз такого заходу в графіку (президента) немає", - підкреслив Пєсков.

Перемовини щодо Донбасу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти