StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Marvel відповіли на чутки про повернення Кріса Еванса до ролі Капітана Америка

18 березня 2021, 15:08
Кевін Файгі відповів журналістам і фанатам Месників на постійні запити про повернення Стівена Роджерса у виконанні Кріса Еванса.
Месник
Месники / 1zoom.ru

Офіційний представник компанії Marvel відповів на чутки про те, що Кріс Еванс повернувся до зйомок у ролі Капітана Америки Стіва Роджерса для фільмів Марвел.

Як повідомляє видання EW, Кевін Файгі офіційно спростував чутки про повернення Кріса Еванса до ролі Капітана Америка.

"Я вже рідко відповідаю "ні" на що-небудь, тому що завжди є щось, що здивує мене, але цей слух, я думаю, досить швидко розвіяв сам Кріс Еванс", - говорить Файгі.

відео дня

Раніше Deadline поширили інформацію про те, що студія веде переговори з Крісом Евансом. Ця інформація здалася правдоподібною на фоні чуток про камео Роберта Дауні молодшого в Людині-павуку.

Marvel відмовилася від коментарів, коли до неї звернулися журналісти EW на цю тему, а представник Кріса Еванса не відповів на запити, відправлені по електронній пошті.

Зірка Сокола і Зимового Солдата Ентоні Макі розповів, що рибалив, коли з'явилася ця інформація. Актор зізнався, що сам не знає чи правдиві новини, а дізнався їх від фаната Марвел під час риболовлі.

"Марвел такий таємничий, і це так смішно, що ми знаємо і чого не знаємо", говорить він. - Поняття не маю. Чувак на причалі, який продає мені креветки, знає про те, що відбувається з Marvel, більше, ніж я".

Нагадаємо, Кріс Еванс відреагував на чутки про своє повернення до ролі Капітана Америка.

Після чуток про повернення, колеги стали жартувати над Евансом, жартуючи, що "зіграють його мамку", або замінять його в нових фільмах.

Фанатів, які чекали на Капітана Америку у виконанні старого актора, засмутила відповідь Еванса.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти