StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Посміхайтеся - це всіх вбиває: рецензія на фільм "Посміхайся"

5 жовтня 2022, 21:00оновлено 7 жовтня 2022, 14:48
В українському прокаті йде новий фільм жахів від студії Paramount - "Посміхайся". З Созі Бейкон, Джессі Ашером і Кайлом Галлнером.
Посміхатися
Посміхайся / Paramount Pictures

На очах у психіатра, доктора Роуз Картер (Созі Бейкон) здійснює самогубство її пацієнтка Лора (Кейтлін Стейсі). Перед смертю вона встигає розповісти, що одержима якимось демоном, який примушує людей вбивати - причому з диявольською усмішкою. У доктора негайно відбувається нервовий зрив, а життя її котиться укіс - повний божевілля і крові.

"Посміхайся" поки головний претендент на звання кінофеномена осені-2022. Типовий представник хоррорного піджанру" Скрімер " раптово очолив кінопрокат в США і йде з великим успіхом. І це при тому, що боси студії Paramount велику ставку не робили і спочатку планували фільм взагалі показати тільки на своєму стрімінгу Paramount+.

Вже відразу можна сказати, що режисер-дебютант Паркер Фінн відмінно впорався зі своєю роботою - незважаючи на невеликий бюджет і практично невідомих широкій публіці артистів. Головний, мабуть, елемент успіху - це те, що жанрові елементи хоррора (потойбічне зло, жорстокість, вбивства) вміло накладені на жанрові елементи психологічного трилера (важке дитинство, проблеми з батьками і колишніми коханими у головної героїні). Ну і головне, що актори добре зрозуміли поставлене завдання режисером і виконали її відмінно - за екраном стежиш, не відриваючись.

Посміхайтеся - це всіх вбиває: рецензія на фільм 'Посміхайся'

Підсумовуючи - жоден з фанатів фільмів жахів з цього фільму не повинен піти незадоволеним. А ось тих, хто просто захоче полоскотати собі нерви між походами за шопінгом в ТРЦ - попереджаємо, кіно по-справжньому моторошне.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти