StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Спадок Брехні 2020 - Дівчина з татуюванням дракона під російським "Новачком"

6 серпня 2020, 11:21оновлено 6 серпня 2020, 12:34
В Україні з 6 серпня в кінотеатрах в прокат вийшов новий фільм Україно-британського виробництв Спадок Брехні. Чим він такий цікавий - читайте в матеріалі Главреду.
Спадок Брехні 2020
Спадок Брехні 2020 / ТОЙ СІНЕМА

Прем'єра фільму Спадок Брехні в Україні відбулася 6 серпня 2020 року, але Главред подивився фільм, ще раніше, і готовий поділитися враженнями зі своїми читачами. Фільм Спадщина Брехні 2020 знімали Україна, США, Великобританія, Польща і Нідерланди, але основні партнери все ж Україна і Великобританія - частина зйомок проходила на острові, а частина в Києві - саме цим і постаралися підкупити глядача.

Бойовик Спадщина Брехні не претендує на звання блокбастера, але при перегляді він однозначно порадує око і душу, і не тільки зйомками в Києві.

Спадок Брехні 2020 - сюжет

За сюжетом Агент МІ6 під прикриттям, якого грає англійський майстер бойових мистецтв Скотт Адкінс випадково застрелив свою дружину під час провальної операції, і один виховує доньку, постійно переїжджаючи і ховаючись. Вони живуть то там, то там в нетрях, і Мартін перебивається між повіями і боями без правил. Однак, його дочка відрізняється гострим розумом і розважливістю, а також є типовим представником покоління Z - веганка, постійно на детоксі, і мріє відкрити веганські ресторан.

Виявляється, Мартін колись упустив документи по створенню газу "Новачок" в Росії, і через десятиліття, якраз до отруєння "Скрипалів" з того кіношного світу, до нього заявляються відразу ЦРУ, МІ-6 і ФСБ - всім потрібні файли по "Новачкові" . Виявляється, дружина Мартіна з колегою-журналістом приховали документи, ще до смерті. На Мартіна виходить українська журналістка Саша Степаненко, яка і є дочка того журналіста. Щоб врятувати дочку від ФСБшників, Мартін їде з нею до Києва, щоб забрати "Новачка" всупереч підступам ЦРУ і МІ-6.читайте такожАкадемія Амбрелла 2 сезон - огляд на серіал Netflix

Спадок Брехні 2020
Спадок Брехні 2020 - актори і ролі / ТОЙ СІНЕМА

Ну, як же тут без подвійного-потрійного-четверного агента, "бгатоходовочок", і звичайно ж, типовою російської агентки ФСБ з чистою душею і дитячою травмою.

Спадок Брехні 2020 - зйомки і критика

Скотт Адкінс - прекрасний боєць, і подробиці всіх екш сцен виглядають дуже реалістично, немає горезвісних Борнових польотів від ударів, або бондівських шпигунських примочок. Часто сцени боротьби зняті одним кадром, без склеєних, або з однією-двома - з різних ракурсів. Крім того більш-менш достовірно показано поводження зі зброєю в фільмі - нарешті в шпигунському фільмі у кого-то скінчилися патрони!

З іншого боку - зйомки в Києві - це "і сміх і гріх", бо масштабні красиві панорами Києва, Площа Льва Толстого, Поділ, показують прекрасно, а от зйомки в супер-банку проходили в .... бібліотеці Вернадського. Я, як регулярний відвідувач, і не знав, що у них є двері на електронних замках, а також сейф з суперзахистом в підсобці. Однак, як то кажуть, "піпл хаває", і ті, хто не відвідував бібліотеку, або іноземці, і не помітять каверзи, тим більше, що архітектура і дах "Вернадки" дійсно сприяє погоням і зйомкам у сховищах.читайте такожБезсмертна Гвардія 2020 - живи, щоб померти

Кінцівка фільму проходить в стилі серії фільмів і книг "Дівчина з татуюванням" - гучне викриття, успішне журналістське розслідування, в Росії бунти проти влади, і тд. Однак, в кінці герої вирішили нагадати, що професія журналіста - це важка і небезпечна робота, але з невеликою оплатою праці.

Х'ю Грант в ролі Флетчера у фільмі Джентльмени 2019 повністю погодився б з цим твердженням, але сама сцена була так дивно поставлена, що все ж зіпсувала враження від основного сюжету.

Спадок Брехні 2020
Спадок Брехні 2020 - сюжет / ТОЙ СІНЕМА

Проте, від критиків фільм Спадок Брехні (з кінця липня) поки що отримує тільки позитивні відгуки і рецензціі - особливо на Rotten Tomatoes і на Метакритиці. Сайт IMDB несподівано показав невисокий рейтинг 4,9 балів.

Спадок Брехні 2020 - актори і ролі

  • Скотт Адкінс - Мартін Бакстер
  • Хонор Кніфсі - Ліза
  • Андреа Васіліу - Сюзанна
  • Юлія Соболь - Саша
  • Анна Буткевич - Тетяна
  • Тетяна Носенко - Ольга
  • Самі Карім - вибивала
  • Метт Мітлер - Марк Ремлі
  • Мартін Макдугалл - Тревор
  • Леон Суа - Едвардс
  • Віктор Соле - Максим
  • Саманта Брюс - фігуристка
  • Том Ешлі - технічний фахівець ЦРУ
  • Марко Робінсон - Бернс
  • Сергій Калантай - Зеленко

Спадок Брехні 2020 трейлер дивитися онлайн українською:

Нагадаємо, фільм Спадок Брехні 2020 вийшов в кінотеатрах України з 6 серпня 2020.

Галаджій Олександр для видання Главред

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти