StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Перші Ластівки 2 сезон: що показали в першій серії 14-12-2020

14 грудня 2020, 20:45оновлено 9 вересня 2021, 16:48
Прем'єра серіалу Перші Ластівки призначена на 14 грудня, але пройшов спеціальний показ, на якому можна було ознайомитися з сюжетом. Що буде в серіалі Перші Ластівки - читай Главред.
Перші ластівки 2 сезон
Перші ластівки 2 сезон 1 серія - огляд / Новий канал

Серіал Перші Ластівки показав вперше Новий канал - прем'єра відбулася 11 листопада 2019 року. Його популярність була настільки велика, а резонанс значний, що вже в 2020 році виходить другий сезон, який буде називатися "Залежні".

Шоуранер серіалу Євген Тунік прийняв рішення зробити його антологією, так що, майже всі актори збереглися, але зіграли інші ролі. Які саме вони персонажі - стало відомо в 1 серії.

Як відомо, Перші Ластівки 1 і 2 серія виходять 14 грудня о 21-00. Розповідаємо чим відзначилася перша серія.

Перші Ластівки 2 сезон 1 серія - сюжет і персонажі

Як і в першому сезоні, спочатку знайомимося з персонажами. Тут всіх чекає приємний сюрприз - актори повністю помінялися в другому сезоні на протилежних. Популярні стали тихими і непримітними, "сірі мишки" - крикливо-зухвалими, "правильні" - розбещеними. Причому, всіх об'єднує одна ідея, яка лежить в назві - всі "залежні" від чогось - секс, наркотики, гроші, адреналін, відносини, любов, страх.

Так в на журфаку КНУ починається навчальний рік, і новий викладач з розслідувань, Кіра, підписує контракт. По ходу справи виявляється, що вона грішить інтернет-знакомтсвами для сексу. Акторка Вікторія Литвинова змінила професію з поліцейського на скандальну журналістку-розслідувача.читайте такожПерші Ластівки: Zалежні-графік виходу і як дивитися 2 сезон

Далі ми мимоволі знайомимося з її студентами. Назар, якого грає Максим Демізоров, пряма протилежність його образу з першого сезону - наркоман, хлопчик за викликом, який практикує найрізноманітніші збочення.

Альбіна - вебкам-модель, яка спілкується з "папіком", і її грає Таїсія-Оксана Щурук, яка кардинально відійшла від минулого образу, ставши секс-бомбою.

А стріми Альбіни постійно дивиться Єва - дочка з великої християнської сім'ї, мати якої схиблена на вірі. Дівчина хоче великої любові, але таємно виставляє свою невинність на аукціон.

Влад (Максим Самчик) "зустрічається" з Євою - дівчинка закохана в нього, а хлопець займається боями без правил на гроші, тому що вдома його мати регулярно б'є чоловік-алкоголік. Їх перше ж побачення в новому році зривається через незапланований бій.

Він майже перетинається з Ванею якого грає Олег Гоцуляк. Ваня явно має зв'язки з мафією, є головним "крутим" в групі, але він дуже любить свою бабусю, яка живе в будинку престарілих.

Перші ластівки 2 сезон
Перші ластівки 2 сезон-що було в 1 серії / Новий канал

Каріна - найпопулярніша дівчинка групи живе з Євою в одній кімнаті, закохана в Ваню, і грішить тим, що збирає чутки про студентів.

Наприклад, вона дізнається що Льоша (Саша Рудинський) бреше матері, і заробляє занадто багато працюючи кур'єром. Насправді, секрет Льоші в тому, що він наркокур'єр, і волею-неволею його послугами часто користується Назар.читайте такожПерші Ластівки 2 сезон: що було в другій серії 14-12-2020

Відкривається також таємниця Кіри - колись вона потрапила в полон, де її якийсь час тримав і ґвалтував чоловік у масці. Тепер у неї залежність від сексуального насильства, вона час від часу практикує БДСМ в ролі доміни.

Перші ластівки - Zалежні

У повній назві серіалу "Zалежні" пишеться з латинською літерою. Пояснення цьому дав сам творець серіалу Євген Тунік, який довго опрацьовував свій проект.

"Ми довго шукали назву, яка б характеризувала кожного з персонажів серіалу, відображала сюжетні лінії і мала актуальний соціальний меседж. Сьогодні слово "залежність" для кожного має своє значення: хтось залежний від алкоголю або наркотиків, хтось-від соціальних мереж, комп'ютерних ігор або казино. Також вона асоціюється з тісним зв'язком двох або декількох людей — пояснив Євген Тунік. — Мені здається, що ми всі певною мірою залежні. Такі ж і герої другого сезону Перших ластівок. Причому як доросле, так і молоде покоління. Кожен з них має свою темну і світлу сторони, кожен має свою залежність. Наскільки вона небезпечна в розрізі справжнього? Це ми і спробуємо показати. А латинська Z на початку сезону дає розуміння, про кого серіал: про молодих людей-сьогоднішніх 18-20-річних".

Перші ластівки 2 сезон
Перші ластівки 2 сезон-соціальна місія / Новий канал

Перші ластівки - соціальна місія

Новий канал у серіалі Перші ластівки: Залежні продовжив роботу з Національною гарячою лінією "Ла Страда-Україна", а до співпраці експертів у боротьбі з сексуальним насильством в Інтернеті – освітній проект #stop_sexтинг. Місія серіалу - не тільки виявити проблеми, але і спробувати їх вирішувати.читайте такожЗйомки закінчилися-дата виходу серіалу Перші Ластівки 2: Zалежні

"Ми знову вирішили взяти за основу гостру соціальну тему і привернути до неї увагу громадськості. Наша мета-зробити так, щоб "Перші ластівки Залежні" були не черговим телепродуктом, що проходить, а серіалом, який змінює світ на краще", — говорить шоураннер серіалу Нового каналу.

Перші Ластівки 2 сезон 1 серія трейлер дивитися відео:

Нагадаємо, що серіал Перші Ластівки 2 не можна буде дивитися онлайн, показувати його буде тільки Новий канал з 14 грудня. Всі серії виходитимуть о 21-00 по 2 по буднях.

Олександр Галаджій для сайту Главред

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти