StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Перезавантаження крутої історії: почалися зйомки "Жіночого лікаря. Нове життя"

10 липня 2023, 12:44
Популярний серіал про лікарів з новими реаліями вже скоро з'явиться на 1+1 Україна.
Жіночий лікар. Нове життя - серіал від 1+1 Україна
Жіночий лікар. Нове життя - серіал від 1+1 Україна / коллаж: Главред, фото: Прес-служба

Компанія FILM.UA Group розпочала зйомки серіалу "Жіночий лікар. Нове життя". Прем’єра одного з найпопулярніших серіалів про лікарів відбудеться на 1+1 Україна і стане повним перезавантаженням вже улюбленої історії, яка відображатиме наше сьогодення.

Події розгортатимуться через деякий час після початку повномасштабного російського вторгнення у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України. Сюди приходить працювати головний герой - талановитий акушер-гінеколог Микола Гончар, який був змушений переїхати до Києва із Сіверодонецька. Лікарню, де він очолював пологове відділення, було зруйновано внаслідок російського обстрілу, як і дім Михайла. Після отриманого поранення він починає нове життя у столиці разом із донькою, яку виховує один. Влаштовуючись на нову роботу, він мимоволі переходить дорогу амбітному заступнику завідувача та опиняється втягнутим в інтриги.

Серіал зібрав цілу плеяду відомих українських акторів. В головних ролях відомий за фільмами "Щедрик" та "Захар Беркут" актор Андрій Ісаєнко, українська акторка, засновниця благодійної ініціативи Act Lots, зірка серіалу "Папік -2" Анастасія Цимбалару. А також український актор Іван Жилюк, зірка "Різниці у віці" Олексій Нагрудний, Ніна Набока, яку глядачі бачили в серіалі "Великі Вуйки". Також до акторського складу доєднались Олександра Люта, Олександра Епштейн, Олексій Зорін, Олена Михайличенко, Анатолій Тихомиров, Валентина Вовченко, Ярослав Шахторін, Кирило Прокопчук, Людмила Курмель та інші.

відео дня

Зйомки проходять у спеціально побудованому павільйоні на FILM.UA, де створено справжню велику лікарню із сучасним медичним обладнанням.

Продюсерами серіалу від каналу 1+1 Україна виступають Максим Кривицький, Олеся Пазенко, Інна Кондратюк. Шоуранерка - Юлія Міщенко, режисери-постановники - Андрій Колесник, Павло Мащенко, Сергій Сотниченко, оператор-постановник - Олександр Детиненко, художник-постановник - Наталія Барташ, художник гриму - Катерина Мелешко, художник костюмів - Тетяна Бессарабова, авторська група - Марк Шпарбер, Сергій та Наталія Шевченко, Ольга Артюх.

Слідкуйте за новинами 1+1 Україна та не пропустіть нові подробиці серіалу "Жіночий лікар. Нове життя".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти