StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка використовує незвичайний продукт для лікування лупи: волосся блискуче та здорове

31 липня 2024, 19:10оновлено 2 серпня, 07:50
465
Лупа може стати серйозною проблемою для людини - жінка у Мережі поділилася дієвим лайфхаком.
Жінка використовує незвичайний продукт для лікування лупи: волосся блискуче та здорове
жЯк швидко вилікувати лупу на голові / колаж: Главред, фото: unsplash, ua.depositphotos.com

Лупа може стати непривабливою проблемою на шкірі голови. Якщо вас турбують надокучливі лусочки - є один простий харчовий інгредієнт, який ви можете додати до миття волосся, щоб позбутися лупи.

Вас також зацікавить матеріал: Чому не можна викидати волосся у смітник: прикмети, про які всі забули.

Жінка розповіла, що використання оцту може допомогти не лущитися шкірі голови, тож вона була вражена його ефективністю, передає Mirror.

відео дня

Блогер розповіла, що оцет не тільки смачний для ваших страв , але також може ефективно видаляти плями на вікнах, робити рушники пухнастими, позбавлятися від плям на одязі та іржі, а тепер люди рекомендують його для догляду за волоссям.

Жінка розповіла про свою покрокову процедуру миття волосся та про те, як вона використовує незвичайний інгредієнт для боротьби зі шкірою голови, а також закликала людей використовувати та зберігати його правильно.

"Я була справді вражена тим, як швидко оцет позбавив мене лупи. Після миття голови я виливала трохи на голову оцет і масажувала шкіру голови просто кінчиками пальців. Після цього змивала звичайною теплою водою перед використанням кондиціонера", - розповіла жінка.

Інша користувачка у Мережі назвав оцет продуктом для догляду за волоссям, адже він робить волосся більш блискучим, ніж продукти, спеціально створені для волосся.

"Оцет - універсальний продукт для волосся. Я кладу трохи в стару пляшку з пульверизатором для засобу для розчісування волосся, який також допомагає, і розбавляю його водою. Це мій улюблений засіб для відновлення волосся, коли я не встигаю прийняти повний душ і лежати в ліжку, а також як попередню процедуру для випрямлення волосся. На мій погляд, він справді працює краще, ніж куплені в магазині спреї. Не липне, а волосся дуже м’яке та блискуче порівняно з продуктами, які продаються для цього", - поділилась жінка.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти