StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Це допоможе зекономити: експерти назвали ідеальну температуру для прання постелі

3 грудня 2023, 02:43оновлено 4 грудня 2023, 09:53
Більшість з нас шукає способи зменшити свої рахунки за електроенергію. Цей трюк мінімізує частоту прання постільної білизни, змінивши налаштування температури.
Це допоможе зекономити: експерти назвали ідеальну температуру для прання постелі
При якій температурі потрібно прати постіль - лайфхак для економії / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com, pixabay

Цей лайфхак може заощадити вам гроші на рахунках за електроенергію в довгостроковій перспективі.

Враховуючи, що постільна білизна - це, по суті, одяг, який ви одягаєте щовечора, важливо регулярно класти її в пральну машину для ретельного очищення, але збалансувати це та зменшити рахунки за електроенергію з наближенням зими може бути складно для деяких людей.

Якщо це те, що ви зважуєте, цей хак для вас. Експерт у розмові з The Express пояснив, що існує ідеальна температура для прання постільної білизни, яка знищує будь-які бактерії, що залишилися, і означає, що вам не доведеться прати її так часто, а отже, зменшуються рахунки за електроенергію.

відео дня

Експерт з компанії Melt, що займається пранням постільної білизни, рекомендує обирати режим гарячого прання при температурі 60°C. "Гаряче прання при температурі 60°C є ідеальною температурою, оскільки вона вбиває бактерії, мікроби та грибки, які накопичуються на простирадлах.

"Перуть на більш гарячому циклі, і вам не доведеться прати їх так часто. При пранні на нижчій температурі частина бактерій залишиться на білизні. Це означає, що вона швидше почне смердіти".

Однак перед тим, як використовувати цей трюк, потрібно переконатися, що ви перевірили етикетку на постільній білизні, оскільки деякі матеріали не підходять для прання при такій високій температурі.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як потрібно прати постіль, щоб позбутись довтих плям на ній, рекомендуємо наш матеріал: Жовтих плям більше не буде: 7 простих народних методів прання постелі.

Хоча прання при нижчій температурі краще для навколишнього середовища, експерти стверджують, що ви можете не позбутися всіх бактерій, присутніх у вашій постільній білизні, тому вибір на користь гарячого прання хоча б іноді - це хороший спосіб усунути ті, що можуть там бути.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти