StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чим заткнути дірки від мишей: 3 найкращі способи, які не залишать гризунам жодного шансу

29 грудня 2023, 18:29оновлено 9 січня, 16:03
Є кілька варіантів, які допоможуть повністю перекрити шлях мишам у вашу оселю.
Мыши, цемент
Чим заткнути дірки від мишей/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, ua.depositphotos.com

Миші можуть стати справжньою бідою вдома, якщо вони знайдуть спосіб, як пробратися у вашу оселю. Нерідко вони потрапляють всередину приміщення, прогризаючи нори у підлозі або стінах. Така проблема може загостритися у холодну пору року, коли гризуни шукають прихистку у теплих будівлях.

Радимо прочитати також такий матеріал: Лише геній помітить тварину на загадковій картинці: завдання треба вирішити за 8 секунд

Є низка матеріалів, які не годяться для того, щоб заткнути дірки від мишей. До таких матеріалів належать різні тканини, ганчір’я. Якщо ви перекриєте дірку, просто засунувши у неї шматок ганчірки, то довго така перешкода не протримається – миші з радістю прогризуть собі прохід крізь цей ненадійний матеріал.

відео дня

Також не годиться глина, змішана з тирсою. Гризунам буде не важко прогризти хід через глину, тирса також не стане на заваді для їхніх зубів.

Крім цього, матеріалами, які не годяться для такої справи, є силікон і монтажна піна. Як з першим, так і з другим гризуни дуже швидко розберуться, і знову зможуть потрапити в оселю через свої ходи.

Чим краще закласти дірки від мишей

  1. Цемент,
  2. Бетон,
  3. Епоксидний клей.

Але для того, щоб захист від мишей був міцнішим, можна поєднати разом по кілька способів. Наприклад, змішати цемент або бетон з битим склом. Або в епоксидний клей додати бите скло чи тирсу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти