StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Полуниця буде свіжою весь тиждень: геніальний спосіб зберігання ягід

15 квітня 2024, 12:42
Зберегти свіжість полуниці впродовж тижня можна за допомогою надзвичайно простого способу.
Полуниця буде свіжою весь тиждень: геніальний спосіб зберігання ягід
Як зберегти полуницю свіжою довше / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот з відео

Полуниця є одним із найсмачніших і універсальних продуктів, які ми можемо знайти на ринку - її можна їсти окремо, із збитими вершками, з йогуртом, з молоком, з цукром, у вигляді смузі, у тістечках чи пирогах. Однак ця ягода також одна з найделікатніших.

Якщо вас цікавлять секрети зберігання продуктів, прочитайте матеріал Главреду: Банани не чорнітимуть довше: жінка поділилась секретом, як зберегти фрукти свіжими.

Вишуканий смак полуниці і довгий список корисних властивостей (вона є джерелом вітамінів B і C) швидко і легко затьмарюється їх тендітністю. Полуниця псується практично миттєво. Навіть холодильник не здатний на довго продовжити свіжість ягоди. Але не варто впадати у відчай, адже полуницю можна зберегти повністю свіжою впродовж тижня після її покупки, пише Іnformacion.

відео дня

Спосіб зберігання полуниці дуже простий, як пояснив користувач TikTok @lasrecetasdemimadre, що спеціалізується на рецептах і кулінарії. Знадобляться лише дві миски, вода, лід за бажанням, папір і контейнер.

Перш ніж почати, важливо, щойно ви прийдете додому, оглянути полуницю, оскільки до хорошої полуниці завжди може потрапити зіпсована. ЇЇ потрібно викинути якомога швидше.

Першим кроком є ​​очищення ягід. Необхідно позбутись усіх забруднень, для цього потрібно помістити полуницю в миску з теплою водою і перемити ягоди руками.

Потім полуницю потрібно перекласти в іншу ємність, але вже з холодною водою - щоб переконатися, що вона досить холодна, бажано додати трохи льоду. Коли ви зробите це, ви побачите кількість бруду, яку неможливо було побачити неозброєним оком. Дайте полуниці побути у воді кілька хвилин. Коли ви дістанете ягоди із води, дуже добре висушіть їх папером, щоб позбутись вологи.

Після цього візьміть контейнер і покладіть всередину шматок кухонного паперу, зверху покладіть полуницю, а поверх ягід покладіть ще один шматок паперу. Потім закрийте герметичний контейнер і поставте його в холодильник. Ваша полуниця буде готова до вживання в будь-який час і водночас простоїть довше.

ІNFORMACIÓN

ІNFORMACIÓN — найстаріша газета провінції Аліканте, лідер як за тиражем, так і за аудиторією. З 1984 року його видає Editorial Prensa Alicantina, SA, компанія, яка входить до групи Prensa Ibérica. Водночас це молода та динамічна газета, яка базується на близькості, незалежності та об’єктивності.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти