StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Бруд відстане сам без натирання: як за хвилини відмити мікрохвильовку зсередини

27 квітня 2024, 02:32оновлено 30 квітня, 14:43
672
Використовуючи поєднання лимонної води та тепла мікрохвильової печі можна вивести стійкі плями та неприємні запахи з мікрохвильовки.
Бруд відстане сам без натирання: як за хвилини відмити мікрохвильовку зсередини
Як за хвилини відмити мікрохвильовку зсередини - простий спосіб / Колаж Главред, фото: скріншот із відео YouTube

Завдяки поєднанню лимонної води та тепла мікрохвильової печі можна усунути стійкі плями та неприємні запахи без використання агресивних хімічних засобів або скребків.

Процес надзвичайно простий: наповніть миску, придатну для використання в мікрохвильовій печі, водою і додайте скибочки свіжого лимона, повідомляє Express.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про приховані функції мікрохвильовки, рекомендуємо наш матеріал: Яку приховану функцію має мікрохвильовка: про це мало хто здогадується.

відео дня

Поставте миску в мікрохвильову піч і нагрівайте її на високій потужності протягом декількох хвилин, поки вода не закипить і пара не заповнить внутрішній простір.

Пара, що утворюється при закипанні води, у поєднанні з лимонною кислотою лимона розпушує бруд і жир, що дозволяє легко витерти їх вологою ганчіркою.

Експерти Puracy зазначають, що Натуральні миючі засоби, такі як лимон, часто розглядаються як альтернатива хімічним, оскільки вони з меншою ймовірністю зашкодять людині або домашнім улюбленцям.

"Хімічні засоби для чищення можуть містити агресивні хімічні речовини, які можуть викликати проблеми з диханням, подразнення шкіри та інші захворювання, особливо у людей з алергією або чутливою шкірою. З іншого боку, натуральні миючі засоби виготовляються з натуральних інгредієнтів, які, як правило, безпечніші, екологічніші та з меншою ймовірністю можуть завдати шкоди", - зазначають вони.

Крім того, чистка парою з лимонною водою пропонує безліч додаткових переваг, окрім чистоти.

Лимон відомий своїми природними антибактеріальними властивостями, що робить його ідеальним вибором для дезінфекції поверхонь.

Крім того, цитрусовий аромат допомагає нейтралізувати неприємні запахи, залишаючи мікрохвильову піч пахнути свіжістю та чистотою.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти