StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Яку приховану функцію має мікрохвильовка: про це мало хто здогадується

8 квітня 2024, 15:09оновлено 9 квітня, 15:50
Така проста функція може дуже полегшити завдання під час приготування одного з видів їжі.

Микроволновка, торт
Яку приховану функцію має мікрохвильовка/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Мікрохвильова піч дуже сильно допомагає нам на кухні під час приготування різноманітних страв. Така техніка може допомогти як приготувати їжу, так і розігріти її або розморозити певні продукти для приготування.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Тільки щасливчик помітить кота за 7 секунд: надзвичайно заплутана загадка

відео дня

Але мало хто здогадується, що у мікрохвильовки є ще одна прихована функція, пише The Mirror.

Виявляється, одну з окремих частин мікрохвильової печі можна використати під час оформлення тортів. Наприклад, ви готуєте торт і хочете покрити його глазур’ю, але важко буде зробити це рівномірно, якщо десерт стоятиме на нерухомій поверхні.

Якщо взяти з мікрохвильовки скляну тарілку і поставити її на стіл, то вона може стати чудовим приладом, який допоможе прикрасити торт в домашніх умовах.

Коліщатка, які є у мікрохвильовці і на яких стоїть тарілка, допоможуть скляній тарілці рухатися по колу, навіть якщо вона стоїть просто на столі. Таким чином можна поставити торт на цю тарілку й крутити її вручну для того, щоб зручніше було прикрашати десерт глазур’ю.

Тому тарілка з мікрохвильовки стане чудовим приладом, якщо ви шукаєте спосіб, як покрити торт глазур'ю. Це суттєво полегшить завдання.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти