StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка, від якої очі розбігатимуться: потрібно знайти королеву серед зграї собак

31 липня 2023, 12:57оновлено 6 серпня 2023, 01:33
40970
Через велику кількість деталей виконати завдання буде непросто, тому лише одиниці зможуть впоратися із загадкою всього за 20 секунд.
Головоломка
Потрібно знайти королеву серед зграї собак за 20 секунд/ Fresherslive

Оптичні ілюзії та головоломки допомагають не лише перевірити нашу уважність і спостережливість, а й тренувати такі вміння. У сучасному світі більшість з нас постійно зайняті якимись справами і тому не знаходять часу на тренування свого мозку, незважаючи на те, що це дуже важливо. Але насправді достатньо буде виділити хоча б кілька хвилин на день для розгадування різних загадок, щоб дуже скоро побачити хороший результат. Наступна загадка змусить ваші очі розбігатися, адже потрібно буде знайти королеву серед зграї песиків коргі.

На виконання завдання дається всього 20 секунд, що робить його ще важчим, пише Fresherslive. Але якщо ви готові кинути собі виклик, тоді не опускайте руки і рухайтеся вперед.

На картинці ми бачимо велику кількість собачок коргі у цікавих капелюшках. Деякі з песиків навіть у коронах. Але десь серед цієї зграї заховалася королева, і її потрібно швидко знайти.

відео дня

Рекомендуємо розв'язати також наступну головоломку: Загадка, яка заплутає навіть геніїв: потрібно знайти мураху серед бджіл

Спробуйте окинути поглядом спершу всю картинку разом – раптом вам вдасться одразу помітити королеву серед собачок. Якщо ні – тоді оглядайте по черзі кожну частину малюнка, і ви обов’язково знайдете королівську особу.

Щоб вам було зручно засікати час, скористайтеся секундоміром або таймером. Проте не варто засмучуватися, якщо ви не встигли вкластися у запропонований час – просто продовжуйте пошуки до переможного кінця.

Коли завершите розгадувати загадку, можете запропонувати її вашим рідним і друзям, щоб вони також мали шанс потренуватися у розгадуванні.

Головоломка
Потрібно знайти королеву серед зграї собак за 20 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається розгадати загадку, даємо невелику підказку – зверніть особливу увагу на правий верхній кут картинки.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Королева заховалася ближче до правого верхнього кута/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію для тих, хто не боїться труднощів – потрібно знайти орла на картинці. На складному малюнку лише одиниці зможуть всього за 15 секунд помітити орла, який заховався серед інших птахів у небі.

Також раніше ми розповідали про загадку "з родзинкою" – лише одиниці помітять помилку на картинці. Самотній мандрівник з двома верблюдами в пустелі на перший погляд не викликає підозр. Але щось у цьому малюнку не так.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти